Σημαντική ενίσχυση για τον ΠΑΝΟΜ

Η ομάδα των Μαλίων απέκτησε τον Αντώνη Λαδιανό από τον Ερμή Ζωνιανών.

Νέα σελίδα στην σύντομη ποδοσφαιρική καριέρα άνοιξε ο Αντώνης Λαδιανός, με την μετακίνηση του στον ΠΑΝΟ Μαλίων.

Ο 21χρόνος Ρεθυμνιώτης ακραίος αμυντικός και μέσος, ζήτησε να αποδεσμευτεί από τον Ερμή Ζωνιανών, ώστε να πάει σε μια ομάδα όπου θα βρει χώρο να πάρει παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, ο Λαδιανός βρήκε άμεσα την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη και θα συνεχίσει την καριέρα του στα Μάλια και τον ΠΑΝΟΜ, όπου θα βρει συμπαίκτες τους Μιχάλη Συσκάκη, Μιχάλη Αργυράκη, Γιώργο Πατελή.

Η ομάδα του Γιάννη Κουλούρα είναι από τις βασικές διεκδικήτριες του τίτλου στην Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου και βρίσκεται στην 2<sup>η</sup> θέση της βαθμολογίας 2 βαθμούς πίσω από τον Γιούχτα.

Ο Λαδιανός που αγωνίζεται τόσο ως δεξιός οπισθοφύλακας ή δεξιός ακραίος μέσος αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην προσπάθεια του ΠΑΝΟΜ για την κατάκτηση του τίτλου.

Για τον 21χρονο (γεννημένο το 1997) Ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή, ο ΠΑΝΟΜ αποτελεί τον 5ο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, μετά από την διετία του στον Ερμή Ζωνιανών, αλλά και παλιότερα σε Αστέρα Περάματος, Τάλως Μελιδονίου, Κ19 Επισκοπής και Επισκοπή (Γ’ Εθνική).

Πηγή: rethymnosports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook