Ποντίκαλης: “Πήραμε νίκη και… ψυχολογία για την συνέχεια”

Ο νέος προπονητής της Γόρτυνας, Γιώργος Ποντίκαλης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2,, για την νίκη επί του ΠΑΟΚ, την δύσκολη συνέχεια στην Α1 αλλά και το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ. 

Επτά αγωνιστικές είχε να κερδίσει η Γόρτυνα στο πρωτάθλημα της Α1  ΕΠΣΗ και την πέτυχε στο ματς με τον ΠΑΟΚ (2-0) στους Αγίους Δέκα, στο ντεμπούτο στον πάγκο της του Γιώργου Ποντίκαλη.

Ο έμπειρος προπονητής της Γόρτυνας, Γιώργος Ποντίκαλης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την νίκη επί του ΠΑΟΚ, την δύσκολη συνέχεια στην Α1 αλλά και το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Ποντίκαλης, στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-0)

«Η αλήθεια είναι οτι περίμενα να δυσκολευτούμε περισσότερο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Τελικά μπήκαμε από την αρχή καλά στο ματς, πήραμε την νίκη και καλή ψυχολογία για την συνέχεια. Ήμασταν καλύτεροι και πήραμε αυτό που θέλαμε και μας έλειπε τόσες αγωνιστικές”.

Για την φετινή Α1

“Είναι ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα γίνει “μάχη” και για την άνοδο αλλά και για την παραμονή. Με δύο τρεις νίκες μπορείς να φύγεις από την ουρά και βρεθείς στην μέση της βαθμολογίας. Είμαι αισιόδοξος οτι η ομάδα θα είναι μία από αυτές που θα το κάνει αυτό”.

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας

“Θεωρώ οτι θα γίνουν κινήσεις από την ομάδα μου. Θα κάνουμε προσθαφαιρέσεις. Έχουμε καλό υλικό και ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών”.

Για το προσεχές ματς με την ΑΕΚ, την πρώην ομάδα του

“Την ΑΕΚ την ξέρω καλά. Μαζί ανεβήκαμε αλλά τώρα ανήκω στην Γόρτυνα και θέλω να νικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη σε ένα ματς έξι βαθμών. Έχουμε κοινό στόχο και είμαστε μαζί στην βαθμολογία. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία γιατί κερδίσαμε μετά από επτά αγωνιστικές. Θα είναι μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση”.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Γόρτυνα

“Όλοι με υποδέχθηκαν ζεστά. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και η Διοίκηση σωστή και με όραμα. Η ομάδα είναι οργανωμένη και δεμένη”.

Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες

“Ήμουν δύο μήνες σχεδόν χωρίς ομάδα, μετά την ΑΕΚ, για να γεμίσω… μπαταρίες. Είχα προτάσεις και συζητήσεις αλλά περίμενα κάτι καλό και ήρθε από ομάδα της Α1. Ξεκουράστηκα και τώρα είμαι και πάλι μάχιμος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook