Πίτσος: “Πετύχαμε το στόχο μας να είμαστε μόνοι πρώτοι”

Μόνος πρώτος στην κορυφή της Α1 βρίσκεται ο Γιούχτας μετά την νίκη επί της Γόρτυνας (0-1).

Ο προπονητής της ομάδας των Αρχανών, Μηνάς Πίτσος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γόρτυνας:

«Να ευχαριστήσω πρώτα- πρώτα τους ανθρώπους της Γόρτυνας για την σημερινή τους φιλοξενία τους.

Η Γόρτυνα είναι μια ομάδα που αξίζει και εύχομαι να μείνει στην κατηγορία και το απέδειξε σήμερα απέναντι μας. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς.

Σημειώσαμε ένα γρήγορο γκολ και κυριαρχήσαμε πλήρως στο πρώτο 25λεπτο.

Από εκεί και μετά όμως νομίσαμε ότι το ματς τέλειωσε. Δεν βάλαμε ένα δεύτερο γκολ που σίγουρα θα διευκόλυνε τα πράγματα για μας και όσο περνούσε ο χρόνος η καλοστημένη ομάδα της Γόρτυνας μας προβλημάτισε.

Αυτά τα παιχνίδια ξέρουμε ότι ή τα καθαρίζεις γρήγορα ή βρίσκεις παιδιά μπροστά σου που μάχονται όλο και περισσότερο ειδικά όταν βρίσκονται στην έδρα τους, σε μια έδρα μάλιστα όπως αυτή της Γόρτυνας που είναι σκληρή για κάθε αντίπαλο.

Τελικά θεωρώ ότι πήραμε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που όπως είπα και στην αρχή πραγματικά αξίζει να μείνει στην κατηγορία και που μας έφερε μεγάλη-μεγάλη αντίσταση.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και στη δική μας την ομάδα να ξεκουραστούμε, να περάσουμε καλά τις γιορτές, μια που πετύχαμε το στόχο μας να είμαστε πια μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία και μετά τις γιορτές θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook