Το μυαλό στο ματς με την Τύλισο τόνισε ο Τσαγκαράκης

Η Γόρτυς προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου ΕΠΣΗ αλλά η σκέψη βρίσκεται στο Κυριακάτικο ματς της Α1.

Ως μια… δυνατή προπόνηση, εν όψη του δύσκολου Κυριακάτικού ματς με την Τύλισσο, η Γόρτυνα επιβλήθηκε με 4-0 του ΕΓΟΗ στο γήπεδο της Βαγιάς και προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της ομάδας των Αγίων Δέκα, Κώστας Τσαγκαράκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου :

«Μπορεί το κύπελλο να μη είναι στου βασικούς μας στόχους, όμως οφείλουμε ως ομάδα να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Κάνεις εξάλλου δεν κατεβαίνει στο γήπεδο για να χάσει ένα παιχνίδι. Αυτό κάναμε κι εμείς σήμερα και παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν, η ομάδα μπορεί να μην ήταν πολύ καλή αγωνιστικά, αλλά τα παιδιά επέδειξαν σοβαρότητα και πήραν το ματς.

Αυτό μετράει σ’ αυτά τα παιχνίδια, γιατί έχουμε δει ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών να πέφτουν συχνά πυκνά θύματα έκπληξης στο θεσμό του Κυπέλλου.

Εμείς ευτυχώς δεν ήμασταν σήμερα μια απ’ αυτές. Πετύχαμε γρήγορα δύο γκολ από στημένες φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο τελευταίο εικοσάλεπτο πετύχαμε άλλα δύο και τελειώσαμε εύκολα το ματς.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σοβαρότητα που επέδειξαν σήμερα. Συνεχίζουμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή με την Τύλλισο. Ένα σημαντικό παιχνίδι που μας ενδιαφέρει περισσότερο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook