Διαμαρτύρεται για την διαιτησία η Πυργιώτισσα

Στον αγώνα με την Ρόκα και ζητάειτην εξαίρεση του διαιτητή Χριστουλάκη και του βοηθού του Στεφανίδη από τα παιχνίδια της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Πυργιώτισσας μετά την ήττα από την Ρόκα με 2-1 για την 4η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ:

“Αξιότιμοι κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ.

Σήμερα στον αγώνα Ρόκα – Πυργιώτισσα ζήσαμε μια διαιτησία επιπέδου Αγγλικού ποδοσφαίρου (αν δεν τρέξει αίμα φάουλ δεν παίρνεις).

Το οποίο ισχύει μόνο για την ομάδα της Πυργιώτισσας.

Ο διαιτητής του αγώνα Ρόκα – Πυργιώτισσα, κος Χριστουλάκης μετά τις «ομορφιές» κατά τη διάρκεια του αγώνα, στο τέλος δεν επέτρεπε στον αρχηγό της ομάδας μας να εκφράσει τη διαφορετική άποψη που είχε «δικαίωμα το οποίο έχει να γράψει παρατηρήσεις στο φύλλο αγώνα, και να υπογράψει με επιφύλαξη στα γραφόμενα από τον διαιτητή».

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ρωτήσουμε.

Οι κανονισμοί διαιτησίας ισχύουν μόνο κατ επιλογήν του διαιτητή;

Υπάρχει κάποιος που να ελέγχει τους διαιτητές, γιατί ως γνωστόν τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους παράγοντες της κάθε ομάδας τους ελέγχει ο «Άρχοντας» του αγώνα.

Επίσης θεωρούμε πως μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι πως ενώ διανύουμε την 6η αγωνιστική από όταν ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, ήδη έχουν εκφραστεί πάνω αρκετές διαμαρτυρίες από ομάδες για τους διαιτητές.

Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε την εξαίρεση του διαιτητή Χριστουλάκη και του βοηθού του Στεφανίδη από τα παιχνίδια της ομάδας μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook