Τσαγκαράκης: “Θα μπορούσαμε να «κλέψουμε» το ματς”

Ο προπονητής της ομάδας της Γόρτυνας έκανε λόγο για ένα πολύτιμο βαθμό που πήρε η ομάδα του στο ματς με την Μινωϊκή (0-0).

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσαγκαράκη  στην επίσημη ιστοσελίδα της Γόρτυνας μετά το 0-0 με την Μινωϊκή:

«Πήραμε ένα πολύ σημαντικό βαθμό σήμερα που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά απέναντι σε μια ομάδα έμπειρη και πολύ ποιοτική, η οποία δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει φέτος για την κατάκτηση του τίτλου.

Απ’ τη μεριά μας κάναμε σήμερα ότι δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Οι παίκτες μου εφάρμοσαν σχεδόν στο έπακρο ότι είχαμε σχεδιάσει στ’ αποδυτήρια και έβγαλαν πάθος και μεγάλη αγωνιστική διάθεση.

Αν όλα αυτά τα είχαμε βγάλει και στα προηγούμενα παιχνίδια, θα είχαμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών και σίγουρα καλύτερη ψυχολογία σε σχέση μ αυτή που είχαμε σήμερα πριν το ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο σαν ίσο προς ίσο, περιορίσαμε τα ατού του και είχαμε και μια εξαιρετική στιγμή με την κεφαλιά ψαράκι του Μαθιουδάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μινωική ήταν καλύτερη από εμάς. Σ αυτό συνετέλεσαν και οι τέσσερις αλλαγές που έγιναν, και που ήταν αναγκαστικές για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά, με αποτέλεσμα να αποσυντονιστούμε.

Παρά την ασφυκτική πίεση της Μινωικής, οι παίκτες μου έβγαλαν δύναμη, πάθος και ψυχή, κρατώντας το μηδέν πίσω, με την άμυνα και τον τερματοφύλακα μας να είναι εκεί όποτε χρειάστηκε. Στο τέλος μάλιστα, σε δύο τρεις αντεπιθέσεις που βγήκαμε και με παίκτη παραπάνω, αν είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να «κλέψουμε» το ματς.

Έτσι πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό, ειδικά μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, βαθμός που θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια.

Το σημερινό ματς δείχνει ξεκάθαρα ότι οι παίκτες μου έχουν πολλές δυνατότητες, φτάνει να το καταλάβουν και οι ίδιοι και να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο στα επόμενο ματς, έτσι ώστε η ομάδα να πάρει βαθμούς και να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook