Tριβιζαδάκης: “Φεύγω με ψηλά το κεφάλι”

Ο πρώην πλέον τεχνικός της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ, Δημήτρης Τριβιζαδάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για τα τρία χρόνια που βρέθηκε σε αυτό το πόστο, την διάδοχη κατάσταση αλλά και το μέλλον του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στις Μικτές της ΕΠΣΗ όπου τα τελευταία χρόνια μας χαρίζουν συνεχώς επιτυχίες.

Ο πρώην πλέον τεχνικός της Μικτής Νέων, Δημήτρης Τριβιζαδάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για τα τρία χρόνια που βρέθηκε σε αυτό το πόστο, την διάδοχη κατάσταση αλλά και το μέλλον του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε o Δημήτρης Τριβιζαδάκης την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τα τρία χρόνια που βρέθηκε στην Μικτή Νέων

«Tα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα. Είχαμε μια άψογη συνεργασία αυτά τα τρία χρόνια με την ΕΠΣΗ και γι΄αυτό είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Η ομάδα τα πήγε περίφημα και είχε μία πετυχημένη πορεία. Φτάσαμε στην πηγή και δεν σηκώσαμε την Πανελλήνια κούπα πέρυσι. Το κλίμα ήταν οικογενειακό. Αφήνουμε μία κληρονομία στους επόμενους, όπως είχε συμβεί και σε μας όταν αναλάβαμε”.

Για τους Χατζησεβαστό και Φραγκάκη που αναλαμβάνουν τις Μικτές

“Θα αφήσουν και αυτοί έργο. Είναι έμπειροι και αξιόλογοι προπονητές. Καταξιωμένοι. Θα βγάλουν και αυτοί καλούς παίκτες. Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ οτι θα έχουμε μεταξύ τους άψογη συνεργασία. Οτι χρειαστούν από μένα είμαι στην διάθεσή τους για οτιδήποτε. Φυσικά συμβουλές δεν χρειάζονται αφού ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Τους εύχομαι το καλύτερο”.

Για το μέλλον του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου

“Θα είναι λαμπρό. Το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο έχει μία σταθερά ανοδική πορεια και σύντομα οι ομάδες θα στηριχθούν στα δικά τους παιδιά”.

Για την αποχώρησή του από τις Μικτές

“Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο οτι αποχωρούμε ενώ οι ομάδες ήταν ψηλά αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν. Προσωπικά είχε σκοπό να αποχωρήσω. Θεωρώ οτι έκανα τον κύκλο μου. Όπως αλλάζουν οι παίκτες έτσι πρέπει να αλλάζουν και οι παίκτες στις Μικτές”.

Για την συνεργασία του με τον Γιάννη Μπακάκη

“Ήταν υποδειγματική. Υπήρξε χημεία μεταξύ μας και γνωριζόμασταν από τον Εργοτέλη. Υπήρχε καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία για όλα τα θέματα. Παίδες και Νέοι ήταν ένα. Εκεί είναι το μυστικό για μία πετυχημένη πορεία”.

Για την συνεργασία του με τον Ηρόδοτο

“Η χρονιά πήγε σούπερ με πολλές κούπες. Ο Λευτέρης Βασιλειάδης αποχώρησε και έτσι έφυγα και γω. Σύντομα θα βρεθώ σε μια άλλη ομάδα ενώ θέλω να κάνω και ένα Μεταπτυχιακό. Η μόρφωση είναι το “Α και το Ωμέγα””.

Για κάτι που δεν έκανε με τις Μικτές

“Δεν έχω κάποιο απωθημένο.Τα δύο πρώτα χρόνια ξέραμε το σύστημα και πέρυσι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το Κύπελλο. Η ήττα στην Ραφήνα με στενοχώρησε πιο πολύ”.

Για την διαφορά να δουλεύεις στις Μικτές από ένα σωματείο

“Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Όταν δουλεύεις στις Μικτές δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου. Σε ένα σύλλογο έχεις όλες τις προδιαγραφές να δουλέψεις. Επίσης διαφορά είναι και οι ηλικίες, Στις Μικτές είσαι και παιδαγωγός. Πρέπει να έχεις καλές σχέσεις με παιδιά και γονείς”.

Για τον Μάρκο Κλουβιδάκη

“Είναι δύναμη. Το έχω στην καρδιά μου και θέλω να είναι πάντα καλά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook