Ο Παναγιωτάκης και η συνεργασία με τους… μεγάλους!

Η ακαδημία της ΑΕΚατσαμπά θα συμμετέχει στο «AEK FC Network Academy», όμως πίσω από αυτό βρίσκεται ένας άνθρωπος που γνωρίζει αρκετά καλά πως είναι να συνεργάζεσαι με τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην ΑΕΚατσαμπά δεν επέλεξαν τυχαία τον Γιώργο Παναγιωτάκη για το ρόλο του υπεύθυνου των ακαδημιών της ομάδας. Η εμπειρία του και η όρεξη για εξέλιξη που διαθέτει ανάγκασαν τους ανθρώπους της ομάδας του Κατσαμπά να τον επιλέξουν και να του δώσουν τα “κλειδιά” των ακαδημιών.

Ο Γιώργος Παναγιωτάκης άλλωστε έχει εργαστεί με επιτυχία στην ακαδημίες του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στον ΠΟΗ. Αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει στις ακαδημίες των “πρασίνων” ήταν η στενή σχέση και συνεργασία με την κεντρική ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Αθήνα.

Αρκετές φορές μάλιστα ήταν εκείνες που ο τότε υπέυθυνος ακαδημιών των “πρασίνων”, Τάκης Φύσσας, επισκέφθηκε το Ηράκλειο για να δει από κοντά τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία της ομάδας, σε συνεργασία πάντα με τον Γιώργο Παναγιωτάκη.

Αυτή τη φορά, έχει “σηκώσει μανίκια” στην ΑΕΚατσαμπά και η συμμετοχή της ακαδημίας των “κιτρινόμαυρων” στο «AEK FC Network Academy» είναι η αρχή για όσα έπονται στην ομάδα του Κατσαμπά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook