Εντυπωσιάζει συνεχώς ο Πόρος 4-1 την Χερσόνησο

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα φιλικά η ομάδα του Πόρου η οποία αυτή τη φορά κατάφερε να επικρατήσει της Χερσονήσου με 4-1.

Σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι το… συγκρότημα του Νίκου Παγωμένου ήταν αρκετά καλό καταφέροντας να κερδίσει και την Χερσόνησο (ομάδα παραπάνω κατηγορίας) με 4-1, δείχνοντας πως φέτος έχει τις πιθανότητες να ανέβει σε όποια κατηγορία και να αγωνιστεί.

Για την ιστορία σκόρερ του Πόρου ήταν οι  Μαγκουφάκης, Ταμπάκης και Ζαφείρης ο οποίος βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ οι μπλε είχαν και δύο δοκάρια με τους Ντραγκότι και Ζαφείρη.

Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά η ομάδα του Πόρου έχει συμφωνήσει με έναν ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο από την διοίκηση των “μπλε”.

Αναλυτικά οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό: Ζαφείρης, Γιαννακουδάκης, Ρουμελιώτης, Ντραγκότι, Καρβουνάκης Ε., Καρβουνάκης Μ., Κλωνάρης, Μαγάκης, Σταθόπουλος, Ζαφείρης, Ψιμόπουλος, Κάλλας, Ταμπάκης, Κοκκίνης, Μαγκουφάκης, Γουβιανάκης, Μάρκου, Τριβιζάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook