Μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά παλαιμάχων της Δαμάστας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά παλαιμάχων που διοργάνωσε η Δαμάστα στο γήπεδο της.

Με τη συμμετοχή παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, του Εργοτέλη, του ΠΑΟΚρουσώνα και φυσικά της διοργανώτριας Δαμάστας ολοκληρώθηκε το τουρνουά των “μπλε” στο γήπεδο τους, ενώ ακολούθησε κέρασμα στους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δαμάστας:

“Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Παλαιμάχων που διοργάνωσε η ομάδα μας στο γήπεδο του χωριού μας. Αρκετοί ήταν οι θεατές που παραβρέθηκαν και είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά τις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού μας και να θαυμάσουν τους αστέρες του κρητικού ποδοσφαίρου που μας έκαναν την μεγάλη τιμή να πάρουν μέρος στο τουρνουά.

Στο γήπεδο μας αγωνίστηκαν αναγνωρισμένοι ποδοσφαιριστές όπως οι Νιόμπλιας, Μαρινάκης, Σκέτζος, Κορωνάκης, Πίτσος, Παπαγιαννάκης του ΟΦΗ. Από τον Εργοτέλη οι Λαμπράκης, Κεφαλογιάννης, Καλαιτζάκης, Αποστολάκης, Νταγκίνης,Τσουπάκης και από τον Κρουσώνα ο αειθαλής Καλομοίρης που στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα της ομάδας μας.

Πολλοί ήταν και οι παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που έδωσαν το παρών στην χθεσινή εκδήλωση. Για την ιστορία νικήτρια ομάδα του τουρνουά ήταν ο ΟΦΗ που κέρδισε τον Εργοτέλη στα πέναλτυ 4-3(1-1 καν. αγών.).Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν: ΑΟ ΔΑΜΆΣΤΑΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-3. ΟΦΗ – ΠΑΟΚ ΚΡΟΥΣΩΝΑ 4-1.

Η ωραία εκδήλωση έκλεισε με κέρασμα των ποδοσφαιριστών και των συνοδών τους στην μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας. Αρκετά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και θα παραδωθούν στο Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ευχαρίστουμε όλους όσους συμμετείχαν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook