Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα φιλικά ο Πόρος

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις συνεχίζει η ομάδα του Πόρου, η οποία αυτή τη φορά κατάφερε να επικρατήσει των Νέων Ηροδότου με 5-1.

Ένα ακόμα φιλικό όπου τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των “μπλε” ξεχώρισαν ο Πόρος πήρε μια εύκολη νίκη κόντρα στους Νέους Ηροδότου με 5-1.

Στο φιλικό και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πρόσωπα και σχήματα, βγάζοντας έτσι ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα.

Για την ιστορία σκόρερ του Πόρου ήταν οι Ταμπάκης, Ζαφείρης, Μαγκουφάκης και Μάρκου με τον τελευταίο να πετυχαίνει δύο τέρματα, ενώ για τους Νέους Ηροδότου είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γκίνης.

Για τον Πόρο ο Νίκος Παγωμένος ξεκίνησε τους: Ζαφείρης Δ., Κάλλας, Καρβουνάκης Ε., Καρβουνάκης Μ., Κλωνάρης, Μαγάκης, Ζαφείρης Α.,  Τριβιζάκης, Γουβιανάκης, Ταμπάκης, Μαγκουφάκης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Μάρκου, Ψιμόπουλος, Γιαννακουδάκης.

Ενώ από την άλλη ο Μανώλης Μπελιμπασάκης χρησιμοποίησε: Μήλιος, Χιωτάκης, Γρηγορίου, Βασιλάκης, Σωματάκης, Ανδρεαδάκης, Ζωνάκης, Σιδηρόπουλος, Γκίνης, Φιτσοδασκαλάκης, Μυρτέλι. Έπαιξαν και οι: Ντραγκόντι, Βυνιχάκης, Μπορμπουδάκης, Πλεύρης, Κουρουκιαβούρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook