Δυσαρέσκεια για το κόψιμο του Φουκάκη

Την έντονη δυσαρέσκεια τόσο του ίδιου όσο και της Επιτροπής Διαιτησίας του Ηρακλείου εξέφρασε ο Γιώργος Ιωαννίδης με δήλωση του στο athleticradio.gr σχετικά με το κόψιμο του Γιώργου Φουκάκη από τον πίνακα διαιτητών της Super League.

Ο Γιώργος Φουκάκης, όπως και όλοι οι Κρητικοί διαιτητές δεν συμπεριλήφθηκαν στον πίνακα διαιτησίας της Super League από το νέο αρχιδιαιτητή, Β. Περέιρα.

Ειδικότερα, όμως, για τον Ηρακλειώτη αρχιδιαιτητή τα πράγματα έμοιαζαν ιδανικά, καθώς συμμετείχε κανονικά στα σεμινάρια και φαινόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή πως θα μπει στη λίστα με τους διαιτητές της Super League.

Άλλωστε, την περσινή σεζόν ο νεαρός διαιτητής σφύριζε σε παιχνίδια της Super League κανονικά και χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα το κόψιμο του από τον πίνακα τη φετινή σεζόν να δημιουργεί δυσαρέσκεια στις τάξεις της Επιτροπής Διαιτησίας στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, με δήλωση του στο athleticradio.gr, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, κ. Γιώργος Ιωαννίδης, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την απόφαση αυτή, τονίζοντας πως περιμένει να ακούσει τους λόγους για τους οποίους ο Γιώργος Φουκάκης κόπηκε.

Αναλυτικά ανέφερε:

“Υπάρχει δυσαρέσκεια από πλευράς της Επιτροπής Διαιτησίας. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το λόγο που κόπηκε ο κ.Φουκάκης.

Εμείς ήμασταν σίγουροι πως θα μπει στους πίνακες διαιτησίας. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, καθώς περιμένουμε να μάθουμε τους λόγους”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook