Στήριξη σε ΕΓOH και από την Γόρτυνα

Αρωγός στα ερασιτεχνικά σωματεία που βρίσκονται στο στόχαστρο της ΕΠΟ για οφειλές, βρίσκεται η Γόρτυς.

Με επίσημη ανακοίνωση της, μάλιστα, η Γόρτυς εξέφρασε τη στήριξη της στον ΕΓΟΗ και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά σωματεία, από τα οποία η ΕΠΟ ζητάει χρήματα με την απειλή πως αν δεν τα καταβάλλουν δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα νέα πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια των θέσεων που εξέφρασε εδώ και μέρες με άρθρο του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, ο υπεύθυνος τύπου του σωματείου μας κ. Τυλλιανάκης, το Δ.Σ. του Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ εκφράζει και επίσημα τη θέση, ότι δεν είναι δυνατόν στις σημερινές εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τα ερασιτεχνικά σωματεία να αντιμετωπίζονται από την ΕΠΟ σαν οικονομικοί εγκληματίες και να τους ζητείται η εφάπαξ καταβολή ποσών, καθώς και να απειλούνται με αποκλεισμό από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ενώ την ίδια ώρα τα περισσότερα επαγγελματικά σωματεία να οφείλουν πακτωλό χρημάτων, χωρίς η ΕΠΟ να δείχνει γι αυτά τον ίδιο υπέρμετρο ζήλο. Δεν είναι δυνατόν να κρατιούνται όμηροι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που κάνουν το χόμπι του, ενώ επαγγελματικές ομάδες που χρωστάνε χιλιάδες ευρώ, να διακινούν παίκτες έναντι εκατομμυρίων.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ εκφράζει τη στήριξη και τη συμπαράσταση του τόσο στην ιστορική ομάδα του ΕΓΟΗ, όσο και στα υπόλοιπα σωματεία που αντιμετωπίζουν οικονομικές διαφορές με την ΕΠΟ. Συντάσεται με τις θέσεις τους και στηρίζει τις κινήσεις της ΕΠΣΗ και του προέδρου της κ. Τζώρτζογλου, προς εξεύρεση λύσης τέτοιας που να επιτρέπει στα σωματεία να συμμετέχουν κανονικά στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, προς όφελος ολόκληρου του ερασιτενικού ποδοσφαίρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook