Γιόρτασε τα πέντε χρόνια λειτουργίας της η ακαδημία της Γόρτυνας

Η ακαδημία της Γόρτυνας συμπλήρωσε φέτος πέντε χρόνια λειτουργίας και το γιόρτασε με μία πολύ όμορφη εκδήλωση στους Αγίους Δέκα, ενώ τιμήθηκαν μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Παπαγγελής και ο Σωτήρης Συνάνης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Γόρτυνας:

“Με μια εξαιρετική μουσικοχορευτική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του γηπέδου των Αγ. Δέκα και παρουσία πλήθους κόσμου, γιορτάστηκαν χθες το βράδυ τα πέντε χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της ακαδημίας της ομάδας μας.Οι άνθρωποι της ακαδημίας, με επικεφαλή τον κ. Πέτρο Μαράκη, βράβευσαν όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις δραστηριότητες της , ενώ απένειμαν ξεχωριστά βραβεία στους πρώτους κάθε κατηγορίας όπως τους ανέδειξαν οι ίδιοι οι αθλητές. 

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Αματέου Μάρκου (2002), Ντόκο Ανέστι (2003), Πρεκατσουνάκης Στυλ. (2004-05) και Γιοτοπούλι Χρήστος (2006-07), ενώ ειδικό βραβείο απονεμήθηκε  στον εξελίξιμο τερματοφύλακας Μανώλης Παπαδομανωλάκης ηλικίας 15 ετών.

Εκτός των παιδιών, τιμητικές πλακέτες δόθηκαν, στον πρώην πρόεδρο της Γόρτυνας κ. Γεώργιο Κουκουράκη για την συνεχή προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο και την ομάδα μας.

Στον Βαγγέλη Παπαγγελή σύμβουλο της ΕΠΣΗ και υπεύθυνο, Μικτής και Παιδικού πρωταθλήματος (ΕΠΣΗ).

Τον Σωτήρη Συνάνη Υπεύθυνο της διοργάνωσης του Παιδικού πρωταθλήματος του Δήμου Ηρακλείου.

Τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της ομάδας μας Αλέξη Ξαγοραράκη για την πολύχρονη παρουσία του και προσφορά στην ομάδα.

Τέλος αναμνηστική πλακέτα δόθηκε  στον αείμνηστο φίλο της ακαδημίας Μάϊκ Τσαμπέρς, που τόσο γρήγορα και αναπάντεχα έφυγε φέτος από κοντά μας. Την πλακέτα παρέλαβε ο γιός του Μαρκ.

Στη συνέχεια ακολούθησε πλούσιο κρητικό γλέντι το οποίο κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook