“Πρώτη” για Κεραυνό και Ερμή

Έγινε η πρώτη γνωριμία όλων και  δόθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Την Δευτέρα  24-7-2017 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΠΟΑ η  συνάντηση των αθλητών , προπονητών και παραγόντων  του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και  ΕΡΜΗ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ όπου έγινε η πρώτη γνωριμία όλων και  δόθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Η ομάδα του ΕΡΜΗ λειτουργεί  με σκοπό την απορρόφηση  παιδιών μικρής  ηλικίας 14-15  ετών , την  ανάδειξη  νέων ταλέντων καθώς και την  προώθησή τους στην ομάδα του Κεραυνού .

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ, που  είναι ο προθάλαμός  του ΠΟΑ , έχει ως  στόχο τον εμπλουτισμό εμπειριών και την καλύτερη αξιοποίηση των νεαρών  αθλητών .

Ο υπεύθυνος λειτουργίας των τμημάτων Σωτήρης Συνάνης ενημέρωσε τους νεαρούς αθλητές ,για την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων και ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν μία καλή αθλητική και μαθητική χρονιά , μακριά από τραυματισμούς .

Οι προπονητές για τη νέα χρονιά θα είναι ο Πετράς Παναγιώτης για την  ομάδα του Κεραυνού και ο Μειμαράκης Αθανάσιος για την  ομάδα του Ερμή.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Κεραυνού κ. Μειμαράκης Θέμης και ο πρόεδρος του Ερμή κ. Λέλεκας Γεώργιος οι οποίοι καλωσόρισαν τους μικρούς αθλητές και τους  ευχήθηκαν κάθε επιτυχία.

Η πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση και των δύο ομάδων είναι η Τρίτη 25-7-2017 και ώρα 19.00  στο γήπεδο του ΠΟΑ .

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook