Στις 19/7 η ετήσια γιορτή του ποδοσφαιριστή

θα βραβευθούν οι πρώτοι σκόρερ όλων των Κατηγοριών καθώς και δύο μικρότεροι Αθλητές που αγωνίσθηκαν σε επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου διοργάνωσης ΕΠΣΗ την περίοδο 2016-17.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: 

Σας γνωρίζουμε ότι η ΄Ενωσή μας διοργανώνει την ετήσια γιορτή του ποδοσφαιριστή στο εστιατόριο «Votsalakia», στην Ανάληψη Χερσονήσου τη Τετάρτη 19/07/2017 και ώρα 20.30.

Σας παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ως άνω εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα βραβευθούν οι πρώτοι σκόρερ όλων των Κατηγοριών καθώς και δύο (2) μικρότεροι Αθλητές που αγωνίσθηκαν σε επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου διοργάνωσης ΕΠΣΗ την περίοδο 2016-17.

Παρακαλούνται τα Σωματεία να μας γνωρίσουν εγγράφως μέχρι τη Δευτέρα 17/07/2017 και ώρα 14.00 τους μικρούς ποδοσφαιριστές τους που αγωνίστηκαν την απερχόμενη περίοδο καθώς και τις ημερομηνίες που αγωνίστηκαν.

Επίσης θα βραβευθούν και δύο (2) αθλητές που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και ένας (1) των ΤΕΙ και οι οποίοι συμπλήρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία τη περίοδο 2016-17.

Παρακαλούνται και πάλι τα Σωματεία να μας ενημερώσουν εγγράφως μέχρι τη Δευτέρα 17/07/2017 και ώρα 14.00 εάν υπάρχουν αθλητές στη δύναμη τους που εισήχθησαν στα ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και στα ΤΕΙ προσκομίζοντας όμως και το αποδεικτικό  της μοριοδότηση τους .

Βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημα μας αυτό σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook