Θέμα: Ο προπονητικός “χάρτης” της Α2 ΕΠΣΗ το… ’18

Εμπιστοσύνη στους προπονητές τους έχουν, όπως φαίνεται, οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην Α2 ΕΠΣΗ τη νέα σεζόν. Το athleticradio.gr αναλύει την μέχρι στιγμής εικόνα των… πάγκων της δεύτερης τοπικής κατηγορίας.

Σε συνέχεια του θέματος για τους… πάγκους της Α1 ΕΠΣΗ, το athleticradio.gr παρουσιάζει τον προπονητικό “χάρτη” της ερχόμενης σεζόν στην Α2 τοπική κατηγορία. Οι παραμονές, οι αλλαγές και τα ερωτηματικά, όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.

ΟΦΑ: Ο Γιώργος Κυριαζής θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του Αρκαλοχωρίου και στην Α2 ΕΠΣΗ.

ΕΓΟΗ: Ο Δημήτρης Τσέρος αντικατέστησε τον Μιχάλη Ζουραράκη στον πάγκο των “πρασίνων” της Βαγιάς μετά τον υποβιβασμό στην Α2 ΕΠΣΗ.

Αστέρας Μυρτιάς: Άγνωστο ακόμα αν θα συμμετέχει στην Α2 ΕΠΣΗ τη φετινή σεζόν…

Ρούβας: Χωρίς προπονητή ακόμα οι “κυανόλευκοι”. Κλείνει άμεσα ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Νέοι Εργοτέλη: Ερωτηματικό, μέχρι στιγμής, πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη μετά την επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αγία Βαρβάρα: Για ακόμη ένα χρόνο ο Νίκος Φανουράκης θα οδηγήσει τους “πράσινους” στα γήπεδα της Α2 ΕΠΣΗ.

Κεραυνός: Αν και δεν είναι ακόμα οριστικό, ο Κυριάκος Πετράς θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της θυγατρικής του ΠΟΑ τη νέα σεζόν, κατά πάσα πιθανότητα.

Λίντο: Ο Μάριος Σηφάκης διαδέχθηκε τον Γιώργο Αποστολάκη στην τεχνική ηγεσία, παίρνοντας… προαγωγή από τη Δόξα Μασταμπά.

Νέοι Ηροδότου: Ο Μάνος Μπελιμπασάκης αντικατέστησε το Νίκο Ανδριανάκη στον πάγκο των “κυανόλευκων”.

ΑΟΚ: Ο Δημήτρης Χωματάς θα κάθεται για ακόμα μία χρονιά στον πάγκο της ομάδας των Καμινίων.

Δωριέας: Χωρίς προπονητή μέχρι αυτή τη στιγμή η ομάδα του Καστελλίου.

Ραύκος: Στο “τιμόνι” της ομάδας του Αγίου Μύρωνα παρέμεινε ο Χρήστος Καργιώτης για άλλον ένα χρόνο.

Τριτωνία: Από τη στιγμή που πήρε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ, ο Μανώλης Φρουδάκης δε θα μπορούσε να αποχωρήσει από την ομάδα του Αστριτσίου.

Ασήμι: Η μοναδική ομάδα με δίδυμο προπονητών, τους Αντώνη Χατζάκη και Χάρη Καφετζόπουλο, θα συνεχίσει με το ίδιο “μοτίβο” που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν ως πρωταθλήτρια της Β2′ ΕΠΣΗ.

Ηρακλής Νιπιδιτού: Ο Αντώνης Μισαργόπουλος παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Επίσης, παραμένει ο μοναδικός προπονητής που πήρε άνοδο αήττητος πέρυσι.

Δίας: Ο Γιώργος Γαλάνης πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για άλλον ένα χρόνο από τη διοίκηση της ομάδας, μετά την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook