Θέμα: Οι πάγκοι της Α1 του… ’18

Δεν προβλέπεται “θερμό” καλοκαίρι για τους… τιμονιέρηδες των ομάδων της Α1 ΕΠΣΗ. Το athleticradio.gr παρουσιάζει τους σίγουρους, αυτούς που ήρθαν και αυτούς που έφυγαν.

Το θερμόμετρο έχει χτυπήσει… κόκκινο για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, με τους προπονητές σχεδόν όλων των ομάδων να έχουν κλειδώσει. Το athleticradio.gr αναλύει τον προπονητικό χάρτη της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Γιούχτας: Νέος τεχνικός στην ομάδα των “πρασίνων” είναι ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος αντικατέστησε τον Μανώλη Πατεμτζή, ο οποίος μετακόμισε στον Ερμή Ζωνιανών.

Αλμυρός: Στον πάγκο του Αλμυρού θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Κουντούρης, ο οποίος είχε μεγάλη επιτυχία τη χρονιά που μας πέρασε

Μινωική: Με τον Γιάννη Χατζησεβαστό θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Μινωικής.

Μοίρες: Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Φινοκαλιώτη συμφώνησε η ομάδα των Μοιρών, μετά την εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποίησε τη περασμένη χρονιά.

Ζαρός: Ακόμα μια χρονιά εμπιστεύονται τον Φάνη Χαλκιαδάκη, οι άνθρωποι του Ζαρού, με τον νεαρό τεχνικό να τους έχει δικαιώσει μέχρι τώρα.

ΠΑΟΚ: Αλλαγή σκυτάλης στο… τιμόνι της Κρουσανιώτικης ομάδας με τον Γιώργο Χατζηδιαμαντή να αντικαθιστά το Δημήτρη Βολονάκη.

Ανθεστίων: Μόνο ευχαριστημένοι μπορούν να είναι οι άνθρωποι του Ανθεστίωνα με τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, ο οποίος συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας μετά τη εντυπωσιακή χρονιά.

ΠΑΝΟΜ: Ακόμα ένα χρόνο θα καθίσει στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων” ο Γιάννης Κουλούρας, με την διοίκηση να τον εμπιστεύεται.

Αθλόπολις: Ακόμα κενός παραμένει ο πάγκος για την ομάδα του Αθλόπολις, μετά την αποχώρηση του Στέλιου Ανωγειανάκη.

ΑΟΤ Ο Μιχάλης Κουτεντάκης, θα παραμείνει στο τιμόνι της Μεσσαρίτικης ομάδας, καθώς μετά την προέλευση του ο ΑΟΤ πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις και η διοίκηση του έδωσε τα… κλειδιά για τη νέα σεζόν.

Γόρτυς:  Στο πρόσωπο του Κώστα Τσαγκαράκη βρήκαν τον αντικαταστάτη του Κορδονούρη στην Γόρτυνα, ο οποίος αποχώρησε πριν μερικές εβδομάδες.

Δόξα Γαλιάς Τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Κόκκινου, αναζητούν στην Δόξα Γαλιάς χωρίς ωστόσο να έχουν βρει ακόμα τον κατάλληλο οι άνθρωποι του σωματείου.

Χερσόνησος: Άγνωστο παραμένει το μέλλον της ομάδας της Χερσονήσου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν εξελίξεις στα αγωνιστικά.

Ρωμανός:  Τέλος εποχής για τον Αντώνη Λεκάκη, ο οποίος πριν μερικές ημέρες αποχώρησε από την ομάδα της Ελιάς. Πλέον οι άνθρωποι του σωματείου αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Φαιστός: Μπορεί ο Χρήστος Ορφανουδάκης να κατάφερε να σώσει την Φαιστό, ωστόσο δεν συνέχισε στο σωματείο, με τον Στέλιο Ανωγειανάκη να είναι ο αντικαταστάτης του νεαρού τεχνικού.

Τύλισος: Πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και έτσι οι ιθύνοντες του σωματείου πίστεψαν στον Γιώργο Φιολιτάκη και θα είναι και τη νέα σεζόν στο πάγκο των “πρασίνων”

Ελπίδες: Με τον Μιχάλη Δεληγιάννη θα πορευτούν τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ οι Ελπίδες, μετά την πετυχημένη χρονιά που μας πέρασε.

ΑΕΚ: Κατάφερε να πάρει την ΑΕΚ και την ανεβάσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και έτσι οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” εμπιστεύονται και τη νέα σεζόν τον Γιώργο Ποντίκαλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook