Τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” για ΠΑΝΟΜ

Τρεις ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν την ποιότητα του ρόστερ απέκτησε ο ΠΑΝΟΜ, σύμφωνα με πληροφορίες του Athleticradio.gr

Πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα του ΠΑΝΟΜ θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Χαλκιαδάκης, ο Καπετανάκης και ο Ζαχαριουδάκης, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να έρχονται σε πλήρη συμφωνία με τους ιθύνοντες του σωματείου.

Ο νέος “πορτιέρο” του ΠΑΝΟΜ Μιχάλης Ζαχαριουδάκης, αγωνιζόταν αρκετά χρόνια στο Ζαρό αποτελώντας μέλος εκείνης της φουρνιάς η οποία κατέκτησε τα πρωταθλήματα.

Παράλληλα οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” βρήκαν και λύση για την επιθετική γραμμή του σωματείου στο πρόσωπο του Μανώλη Χαλκιαδάκη, ο οποίος τη περασμένη χρονιά στη Χερσόνησο πέτυχε δέκα τέρματα.

Τέλος ο Καπετανάκης, είναι η τρίτη μεταγραφή για τον ΠΑΝΟΜ με τον έμπειρο μέσο να αγωνίζεται τη περασμένη χρονιά με τη φανέλα της Χερσονήσου έχοντας μάλιστα σκοράρει και πέντε φορές.

Με αυτές τις προσθήκες το… συγκρότημα του Γιάννη Κουλούρα ανεβαίνει επίπεδο και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας περιμένουν πολλά από τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook