Ο Κ. Τσαγκαράκης νέος τεχνικός στην Γόρτυνα

Στον πάγκο της Γόρτυνας θα βρίσκεται ο Κώστας Τσαγκαράκης, μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του σωματείου το μεσημέρι της Τέταρτης (21/6).

Στον πάγκο της Γόρτυνας θα κάθεται από τη νέα σεζόν ο Κώστας Τσαγκαράκης, μετά την συμφωνία που είχε με τους ιθύνοντες του σωματείου.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από τον Μαραθώνα, θα αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Κορδονούρη, ο οποίος μετά το τέλος της σεζόν αποχώρησε από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Σε συμφωνία κατέληξαν οι συζητήσεις των ιθυνόντων της ομάδας μας με τον Κώστα Τσαγκαράκη. Οι δύο πλευρές σήμερα το πρωί έδωσαν τα χέρια και ο έμπειρος τεχνικός θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο 51 ετών έμπειρος τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Μαραθώνα, Ο.Φ.Αρκαλοχωρίου, Μινωική, ΔΙΑ, Άρη Γουρνών, Χερσόνησο, Αετό Ανωγείων, Ανάληψη και Μικτή Ηρακλείου”

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου τόνισε : “Στις συζητήσεις που κάναμε τις τελευταίες μέρες, οι άνθρωποι της Γόρτυνας έδειξαν ότι με ήθελαν πραγματικά στην ομάδα και τους ευχαριστώ γι αυτό. Έρχομαι σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, θα στηριχτώ στα παιδιά της ομάδας, θα δουλέψουμε μαζί,  με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook