Για 14η σερί χρονιά γίνεται το “Eugenios Gerards Soccer Camp”

Φιλοσοφία του καμπ είναι η εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών με σωστή προσέγγιση στις τεχνικές δεξιότητες με έναν ευχάριστο, διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο.

Φέτος για 14η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Eugenios Gerards Soccer Camp στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Παγκρήτιο στάδιο από τις 4-8 Ιουλίου 2017 και απευθύνεται σε παιδιά από όλη την Ελλάδα με έτος γέννησης από το 2003 έως το 2012.

Το καμπ που ξεκίνησε το 2004 και έγινε θεσμός στην χώρα μας, καθώς έχει αγαπηθεί τόσο από τα παιδιά όσο και από τους γονείς, είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή ποδοσφαιρικά καμπ της Ελλάδας με υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στα παιδιά αλλά και στους γονείς.

Η εκμάθηση του αγωνίσματος και η δημιουργία αθλητικής συνείδησης γίνεται από πτυχιούχους προπονητές καθώς όλοι οι προπονητές αλλά και το staff είναι άρτια εκπαιδευμένοι.

Η ποιότητα της εκπαίδευσης αλλά και της άψογης οργάνωση είναι τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν στα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά event της χώρας μας.

Αυτό που το κάνει πλέον διαφορετικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό, είναι ότι κάθε χρόνο παραμένει σταθερό στην φιλοσοφία του και προσφέρει στα παιδιά μοναδικές εμπειρίες ώστε να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο. που στην ουσία είναι ένα παιχνίδι το οποίο αυξάνει την αίσθηση της χαράς και της διασκέδασης.

Φιλοσοφία του καμπ είναι η εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών με σωστή προσέγγιση στις τεχνικές δεξιότητες με έναν ευχάριστο, διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο.

Επίσης, σκοπός του είναι να μεταδώσει ιδέες, γνώσεις και νέες τεχνικές σχετικά με την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου, με στόχο την συμμόρφωση όλων σε ένα ακόμα πιο υγιές περιβάλλον εκπαίδευσης των παιδιών στις Ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες.

Οι προπονητές που θα διδάξουν και φέτος θα είναι με μεγάλη εμπειρία στο παιδικό ποδόσφαιρο και με αρκετές ώρες εκπαίδευσης πάνω στην διδασκαλία των παιδιών, οι οποίοι νοιώθουν την ανάγκη να μεταφέρουν τις γνώσεις τους δίνοντας βάρος, στην σωστή και ήρεμη προσέγγιση για την εκμάθηση και τόνωση της αυτοπεποίθησης τους.

Εκτός από τις προπονήσεις θα μεταφερθούν στα παιδιά και στους γονείς μηνύματα για το πώς πρέπει να βλέπουν το ποδόσφαιρο ώστε να είναι ακόμα πιο ομαλή η ανάπτυξη των παιδιών. Γι αυτό θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τους γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το camp και τις εγγραφές, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6941571901 ή να επισκεφτείτε το site www.gerardscamp.com

Επίσης για τους κατοίκους του Ηρακλείου πληροφορίες δίνονται στα γραφεία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Gerards – Papadakis Soccer Academy στο Παγκρήτιο στάδιο στην θύρα 1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook