Κοντά στην προεδρία του ΠΑΟΚ ο Μπουμάκης

Πολύ κοντά στην προεδρία του ΠΑΟ Κρουσώνα είναι ο Κώστας Μπουμάκης, μετά από συνάντηση που είχε με τα μέλη της διοίκησης του σωματείου το βράδυ της Πέμπτης )8/6).

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του ΠΑΟ Κρουσώνα, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αλλάξει “χέρια” η προεδρία του σωματείου.

Οι δύο πλευρές το απόγευμα της Πέμπτης συζήτησαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με τον Κώστα Μπουμάκη, να θέτει ορισμένα “θέλω” στο τραπέζι της τωρινής διοίκησης ούτως ώστε να αναλάβει την ηγεσία του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι να δημιουργηθεί ένα δυνατό Διοικητικό Συμβούλιο και να υπάρξει το κατάλληλο κλίμα και η οργάνωση που θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να κάνει μια πορεία αντάξια του ονόματος του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Κώστας Μπουμάκης είχε συζητήσει και στο παρελθόν να αναλάβει την “ηγεσία” του ΠΑΟΚ, ωστόσο ποτέ δεν υπήρξε συμφωνία.

 Πλέον όλα είναι ανοιχτά με τον Κώστα Μπουμάκη να επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία του ΠΑΟΚ. Η τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (22/6) όπου και εκεί θα ξεκαθαρίσει αν ο Κώστας Μπουμάκης αναλάβει την ηγεσία του ΠΑΟΚ ή όχι.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook