Μπάμπης: “Πάμε στην Ελευσίνα για να το πάρουμε”

Ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Βασίλης Μπάμπης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το Σούπερ Καπ με την ΑΕ Καραϊσκάκης και το που θα κριθεί, το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού αλλά και το ποια από τις τρείς κούπες που κατέκτησε φέτος ήταν η πιο δύσκολη.

Την τέταρτη φετινή του κούπα διεκδικεί ο Ηρόδοτος την προσεχή Κυριακή, αφού θα παίξει για το Σούπερ Καπ, με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο γήπεδο της Ελευσίνας.

Ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Βασίλης Μπάμπης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για τον Τελικό της Κυριακής και το που θα κριθεί, το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού αλλά και το ποια από τις τρείς κούπες που κατέκτησε φέτος ήταν η πιο δύσκολη.

Αναλυτικά όσα είπε o Βασίλης Μπάμπης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τον Τελικό του Σούπερ Καπ με την ΑΕ Καραϊσκάκης

«Θέλουμε πάρα πολύ και αυτόν τον τίτλο. Έχουμε κάνει το “3 στα 3″ και πλέον προετοιμαζόμαστε για την τέταρτη κούπα. Πάμε στην Ελευσίνα για να το πάρουμε. Θα πάμε με την ίδια συνταγή να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα Γ εθνικής. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχουμε εικόνα της και δουλεύουμε όλη την βδομάδα για να είμαστε πανέτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε”.

Για το που θα κριθεί το ματς

“Είναι Τελικός, συνεπώς ένα ιδιαίτερο ματς όπου μετράει η θέληση και το πάθος. Δεν παίζει ρόλο οτι ο αντίπαλος είναι παραπάνω κατηγορίας γιατί και μείς είμαστε μία ομάδα που δεν είναι τοπικού. Υπάρχει κούραση αλλά το κίνητρο της κούπας είναι ισχυρό. Το θέλουμε πάρα πολύ και δεν φοβόμαστε καμία ομάδα”.

Για το μυστικό της επιτυχίας του Ηροδότου

“Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή και Διοίκηση που είναι δίπλα μας. Δεν ήταν εύκολη η φετινή μας επιτυχία. Κοιτάξαμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν ήταν εύκολο αλλά εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Παίξαμε κάθε ματς σαν να είναι Τελικός. Με τις τρείς κούπες είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι αλλά με τέσσερις θα είναι σούπερ. Είμαστε δεμένοι. Μία παρέα. Στα δύσκολα και στα εύκολα μαζί”.

Για το ποια κούπα ήταν η πιο δύσκολη

“Το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Δείξαμε χαρακτήρα και οτι είμαστε κυρίαρχοι.  Ήταν μία κούπα που προέκυψε για μας. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάκτησή του, που ήταν και η πρώτη φορά για τον Ηρόδοτο”.

Για τον ίδιο

“Θεωρώ οτι έκανα μία καλή χρονιά. Αφιερώνω τις κούπες στην Διοίκηση, τους συμπαίκτες μας και τον προπονητή μας. Θα ήθελα να μείνω στον Ηροδότο αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον ΟΦΗ που ανήκω”.

Για τον κόσμο του Ηροδότου

“Μας βοήθησε πάρα πολύ. Μας στήριξε σε όλα τα ματς. Τον ευχαριστούμε. Θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε χαρούμενο και την Κυριακή”.

Για την φετινή Α1

“Ανεβαίνει μία μόνο ομάδα και δεν έγιναν φέτος πλεϊ οφ. Θα ήταν καλύτερο να ανεβαίνουν περισσότερες ομάδες. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να είχαμε πλεϊ οφ. Ήταν δύσκολο πρωτάθλημα άσχετα με το αν εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο”.

Για τον ΟΦΗ

“Είναι η ομάδα που ανήκω και φυσικά τον παρακολουθώ και πήγαινα στο γήπεδο όποτε μπορούσα. Δεν τα κατάφερε, είχε μία άσχημη σεζόν. Ήταν μία άτυχη χρονιά αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ οτι του χρόνου θα ανέβει”.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook