Συνάντηση Ελπίδων με Περιφέρεια για το γηπεδικό

Τον ορισμό ημερομηνίας για συζήτηση όσον αφορά τις γηπεδικές τους εγκαταστάσεις περιμένουν από την Περιφέρεια Κρήτης οι Ελπίδες. Κοντά σε συμφωνία με Δεληγιάννη.

Ο πρόεδρος, Μιχάλης Καρασάββας, έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν που θα βρει τις Ελπίδες στην Α1 ΕΠΣΗ. Ο κ.Καρασάββας κάνει προσπάθεια δημουργίας ενός δυνατού Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα στηρίξει τη δύσκολη προσπάθεια των Ελπίδων στην πρώτη τοπική κατηγορία.

Παράλληλα, όμως και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ελπίδων έχει κάνει μία πρώτη επαφή με την Περιφέρεια Κρήτης για την αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της ομάδας στον Καρτερό και περιμένει τον ορισμό ακριβής ημερομηνίας για νέο ραντεβού, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Η βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων αφορά τον πλαστικό χλοοτάπητα που επιθυμούν στις Ελπίδες να τοποθετηθεί στον αγωνιστικό χώρο, ώστε το ξερό γήπεδο να αλλάξει μορφή, ενώ επίσης αφορά τα αποδυτήρια και τις κερκίδες που χρειάζονται ανανέωση.

Προ των πυλών η ανανέωση με Δεληγιάννη

Ένα, επίσης, μείζον ζήτημα είναι η ανανέωση των Ελπίδων με τον Μιχάλη Δεληγιάννη, τον άνθρωπο που μέσα σε δύο χρόνια, κατάφερε όσα δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει κανένας προπονητής των “κόκκινων”, ανεβάζοντας τους από τη Β’ ΕΠΣΗ στην πρώτη τοπική κατηγορία. Ο Μιχάλης Καρασάββας και ολόκληρο το Δ.Σ της ομάδας του Καρτερού, επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας με τον ικανό τεχνικό, με τον ίδιο να έχει παρουσιάσει το πλάνο για τη νέα σεζόν και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook