Το Ασήμι… επέστρεψε!

Με τον βασικό κορμό του να αποτελείται από παίκτες της περιοχής και της Μεσσαράς, το Ασήμι πέτυχε τον στόχο της ανόδου και για τη νέα σεζόν όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της διοίκησης του.

Φέτος το Ασήμι, ξεκίνησε το πρωτάθλημα έχοντας στο τιμόνι του τον Αλέξανδρο Κούρτογλου ωστόσο το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είχε ως αποτέλεσμα το πρόωρο “διαζύγιο” μεταξύ των δύο πλευρών.

Η επόμενη μέρα στην ομάδα ήταν δύσκολη, ωστόσο ο Χάρης Καφετζόπουλος με τον Αντώνη Χατζάκη πήραν την ομάδα από το… χέρι και την οδήγησαν σε δέκα συνεχόμενες νίκες βάζοντας έτσι την ομάδα της Μεσαράς σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ.

Η μεγάλη επιτυχία του σωματείου κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον Χάρη Καφετζόπουλο, ο οποίος εκτός από προπονητης, βοήθησε τα μέγιστα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας 25 τέρματα οδηγώντας εκ του ασφαλούς το Ασήμι στην κορυφή και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από εκεί και μετά το τεχνικό δίδυμο της ομάδας, προσπάθησε να αναδείξει τα παιδιά των ακαδημιών χρησιμοποιώντας τα ακόμα και σε κρίσιμα παιχνίδια, με τα… πιτσιρίκια να τους βγάζουν ασπροπρόσωπους.

Πλέον η ομάδα του Ασημίου, μετά από αρκετά χρόνια θα βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ έχοντας ως βασικό στόχο την ανάδειξει ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του Αστερίωνα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν θα κινηθεί για την ενίσχυση του σωματείου.

Κλείνοντας, μέσα στο καλοκαίρι θα φανεί αν η διοίκηση των “μπλε” θα κυνηγήσει την έκπληξη και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ ή θα παλέψει για να είναι το Ασήμι ανταγωνιστικό και τη νέα σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook