Βασιλειάδης: “Βήμα-βήμα κάνουμε την ομάδα όσο πιο μεγάλη μπορούμε”

Ο τεχνικός του Ηροδότου ευχαρίστησε όσους συνετέλεσαν στην φετινή πετυχημένη πορεία της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου παιχνιδιού με την Μινωική (3-1) για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ο τεχνικός του Ηροδότου, Λευτέρης Βασιλειάδης, ανακοίνωσε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Στέλιο Σωκιανό που μου πρότεινε να έρθω στον Ηρόδοτο και να ζήσω αυτές τις μοναδικές στιγμές. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Αξιώτη και τους Τίμο Λουτριώτη, Νίκο Μπερνιδάκη και τον Μάνο Κανδυλάκη που μιλήσαμε μαζί και πιστέψανε σε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας.

Βρήκαμε την ομάδα με 4 δελτία και ήρθαν αυτά τα παιδιά. Μετέπειτα ήρθαν οι Μηνάς Φράγκος, Βασίλης Παπαδάκης, Λάμπρος Κεφαλούκος και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, ο οποίος μας άλλαξε διάσταση.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου αυτά τα παιδιά που με πλαισιώσανε με κάποια άλλα νέα παιδιά και τους ποδοσφαιριστές που μείνανε στην ομάδα, όπως ο Αχιλλέας Αχιλλέους, Αλέξανδρο Ζαφείρη, Κώστας Μπαλάφας και Βασίλης Μήτρου. Τον Δεκέμβριο ήρθαν οι Δημήτρης Κοιλιάρας, Βαγγέλης Μωραΐτης, Κώστας Προβυδάκης και Τάσος Τσουμάγκας, όπου μας βοήθησαν πάρα πολύ.

Πήραμε το πρωτάθλημα και φτάσαμε στο τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές, όλους τους συνεργάτες μου, τους Δημήτρη Τριβυζαδάκη, Φανούρη Πατινιώτη, Στέλιο Βλατάκη, τους δύο γενικούς αρχηγούς μου, τους Μιχάλη Στρίντζη και Στέλιο Τσιράκο και όλο το Δ.Σ.

Αυτό που μου πρόσφεραν είναι μοναδικό, ότι και να γίνει δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν συμβαίνει συχνά να ανεβαίνει μία ομάδα και να είναι και στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Αλικαρνασσού, τους φίλαθλους. Γνωρίζω ότι είναι απαιτητικοί, διότι έχουν συνηθίσει τον Ηρόδοτο πολύ ψηλά, έχουν παραστάσεις από μεγάλες νίκες της ομάδας.

Εμείς προσπαθούμε βήμα-βήμα να κάνουμε την ομάδα μας όσο πιο μεγάλη μπορούμε, άλλες φορές τα καταφέρνουμε και άλλες όχι.

Το θέμα είναι ότι εμείς προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς τον σύλλογο”.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook