Μετράμε αντίστροφα για το φιλικό των αστέρων

Έγινε σύσταση οργανωτική Επιτροπής της ΕΠΣΗ για ματς μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 Εθνικής Ελλάδας και της Inter For Ever.

Στις 7 Ιουνίου θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης εθνικής Ελλάδας 2004 και των βετεράνων της Ιταλικής Ίντερ (σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και πρωταθλητές στο Champions League 2010).

Έγινε σύσταση οργανωτική Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου για το φιλικό αστέρων που θα γίνει στο Παγκρήτιο στις 7 Ιουνίου μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 Εθνικής Ελλάδας και της Inter For Ever, που αποτελείται από άσους του παρελθόντος που φόρεσαν τη φανέλα της Ιταλικής ομάδας.

Την οργανωτική επιτροπή αποτελούν οι: Νίκος Τζώρτζογλου, Γιώργος Κουτεντάκης, Μανόλης Μαθιουδάκης, Βαγγέλης Παπαγγελής, Κώστας Θεοδοσάκης, Θεόφιλος Ασλάνης, Βαγγέλης Πετούσης.

Stoiximan: Κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα κάθε μέρα! Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών! Δείτε τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook