Σφοδρή επίθεση Ζερβάκη σε Τζώρτζογλου

Το ανεξάρτητο μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΗ με δήλωσή του στα ΜΜΕ αναφέρεται στις δηλώσεις του Πρόεδρου της ΕΠΣΗ μετά το ΟΦΗ – Απόλλων.

Η ανακοίνωση στα ΜΜΕ του Μανώλη Ζερβάκη:

“Εάλω την πόλη.

Κε Πρόεδρε της ΕΠΣΗρακλείου μάλλον δεν πάς καλά μα καθόλου καλά. Από την μία φτιάχνεις διάφορες αφίσες – πανο – πλακάτ με το # ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ # και οτι το όνειρό σου είναι η εξυγίανση του ποδοσφαίρου και από την άλλη πάλι συναινείς και λες οτι καλά έκαναν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μτά την λήξη  του αγώνα ΟΦΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ επειδή ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδωσε ένα ανύπαρκτο 100% τις 100% πέναλτι εις βάρος του ΟΦΗ.

Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ όπως και όλος ο κόσμος, το ζητούμενο λοιπόν είναι οτι εσύ εκπροσωπείς έναν θεσμό και δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες οπαδικές δηλώσεις για να κερδίσεις την εύνοια των οπαδών και μάλιστα σε ζωντανή εκπομπή βλέπε ( ΜΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ) του δημοσιογράφου Στέλιου Μαλτεζάκη και απορίας άξιο είναι οτι και ο δημοσιογραφος την δήλωση σας αυτή την άφησε να περάσει στο ντούκου.

Εάν λοιπόν όπως ομολογείτε, ( Σας συγχαίρω, διότι χωρίς καμμιά πίεση ομολογείτε, ότι έχετε ελλειπή παιδεία και μόρφωση. Το γνωμικό, το οποίον επικαλέσθηκα, είναι πασίγνωστο! «Παχεία γαστήρ, λεπτόν ου τίκτει νόα» ).

Αν αύριο σας καλέσει ο Αθλητικός Δικαστής για τα λεγόμενα σας τι θα του πείτε Κύριε Πρόεδρε;;

Μπαρντόν…και αν αυτή η δήλωσή σας είναι η αφορμή και η αιτία ο ΟΦΗ να  τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα, τότε τι;

Η γνώμη μου είναι Κε  Πρόεδρε οτι η οτι η μεγαλύτερη προσφορά που έχετε να κάνετε στον Ελληνικό αθλητισμό… είναι να το αποαλλάξετε  από την παρουσία σας και να δηλώσετε την παραίτησή σας στα αρμόδια όργανα!!!

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook