Κοιλιάρας: “Ο Ηρόδοτος λειτουργεί άψογα και βγάζει υγεία”

Ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Δημήτρης Κοιλιάρας, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το νταμπλ της ομάδας της Ν. Αλικαρνασού, τον κόσμο της ομάδας αλλά και τον Εργοτέλη.

Ο Ηρόδοτος έκανε το νταμπλ στο τοπικό φέτος αφού μετά το Κύπελλο ΕΠΣΗ κατέκτησε και τον τίτλο της Α1.
Ο πολύπειρος παίκτης της ομάδας της Ν. Αλικρνασσού, Δημήτρης Κοιλιάρας, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το νταμπλ του Ηροδότου, τον κόσμο της ομάδας αλλά και τον Εργοτέλη.
Αναλυτικά όσα είπε o Δημήτρης Κοιλιάρας στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη
Για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος από τον Ηρόδοτο
“O πρώτος και κύριως στόχος μας ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος ην Γ εθνική. Πήραμε και το Κύπελλο και προχωράμε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.  Θέλουμε να πάμε καλά και σε αυτό τον θεσμό και μπορούμε καθώς παίζουμε δύο σερί εντός έδρας ματς. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε δουλέψει πολύ και η δουλειά μας βγαίνεΙ”.
Για το ρόστερ Της ομάδας
“Έχει ποιότητα και βάθος. Έχουμε μία ομάδα υψλότερου επίπεδου από το τοπικό και από την αρχή επιβεβαιώσαμε τον τρίτλο του φαβορί. Άλλωστε εκεί κρίνονται όλοι και όλα. Η ομάδα έκανε και δυνατές προσθήκες Τον Γενάρη αν και να μην ερχόμασταν εμείς η ομάδα πάλι πρώτη θα ήταν”.
Για την μεταγραφή του στον Ηρόδοτο
“Τον Δεκέμβρη πήρα μία δύσκολη απόφαση. Να φύγω απ΄τον αγαπημένο μου Εργοτέλη και να πάω στην ομάδα που μεγάλωσα, τον Ηρόδοτο. Το ήθελα πάρα πολύ και θεώρησα οτι τώρα είναι το καλύτερο ταϊμινγκ για να έρθω. Μεγάλωσα στο γήπεδο της Ν. Αλικρνασσού αφού ο πατέρας μου έπαιζα χρόνια στην ομάδα. Είμαι Αλικαρνασιώτης. Ήθελα να παίξω στον Ηρόδοτο σε μία ηλικία που θα μπορούσα να αποδώσω και όχι στα τελειώματα της καριέρας μου”.
Για τον Εργοτελη
“Είμαι πάρα πολύ δεμένος με την ομάδα και τον κόσμο του. Εννέα χρόνια δεν είναι και λίγα. Υπάρχει μία δυνατή, αληθινή σχέση. Ξεκίνησα εκεί την φετινή σεζόν αλλά αν και έφυγα όταν με το καλό ανέβει θα πανηγυρίσω πιο πολύ από όλους την άνοδο. Ήθελα να γυρίσω Ηράκλειο το καλοκαίρι. Στον Εργοτέλη ανδρώθηκα και αναδείχθηκα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Η ομάδα δεν ανήκει στην Γ εθνική αλλά στην Σούπερ Λιγκ. Ήταν δύσκολη η απόφασή μου αλλά μακάρι να ανέβει η ομάδα και ας μην είμαι εγώ σε αυτή. Το αξίζει και του το εύχομαι ολόψυχα. Χαίρομαι αν έχω βάλει και γω ένα λιθαράκι. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Εργοτέλη γιατί είναι το μεγαλύτερο όνομα του ομίλου. Παίζει και σε κάτι άθλια γήπεδα και είναι δύσκολο να βγάλουν την ποιότητά τους οι παίκτες του”.
Για τα τελευταία ματς του Ηροδότου στο πρωτάθλημα και τα ρεκόρ
“Εμείς θα πάμε για την νίκη σε όλα τα ματς άσχετα με το αν έχουμε ανέβει. Ο Ηρόδοτος έχει και νέα παιδιά που αξίζουν ευκαιρίες. Είναι λογικό να παίξουν και αυτά τώρα. Να δείξουμε οτι έχουμε βάθος και μέλλον.  Οι αριθμοί και τα ρεκόρ λένε πολλά για την καλή ομάδα που έχουμε. Καλό είναι να σπάνε. Συνεχίζουμε και το πιο σημανιτκό είναι οτι ανεβήκαμε”.
Για το Κύπελλο Ερασιτεχνών
“Παρακολουθούμε την πορεία των ομάδων εκτός Κρήτης. Είναι καλές ομάδες και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μία ακόμα χαρά στον κόσμο μας. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μία ακόμα διάκριση φέτος”.
Για τον τρόπο διεξαγωγής της Α1
“Δεν έχω ξανά παίξει στην Α1. Δεν ξέρω από μέσα πως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Μία ομάδα όμως όταν είναι πρώτη 38 αγωνιστικές αξίζει τον τίτλο. Θα ήταν άδικο να χαθούν όλα σε ένα ματς όπου έχεις  ατυχίες ή απουσίες. Είναι ένα μακρύ πρωτάθημα με απιτήσεις. Εεμίς ως πιο έμπειροι και με παραστάσεις μεγάλω κατηγοριών μπορύμε να ανταπεξέλθουμε. Για άλλους που δουλεύουν κιόλας είναι δύσκολο”.
Για τους φιλάθλους της ομάδας
“Είμαι δεμένος μαζί τους από μικρός. Τώρα ευτυχώς είναι πιο ήρεμα τα πράγματα μετά την τραγικά άτυχη στιγμή που είχαμε στο ματς με τον Εθνικό. Το γήπεδο ήταν γεμάτο εκείνη την μέρα και με αυτά που έγναν ο κόσμος αποστασιοποιήθηκε.   Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά το πληρώσαμε όλοι. Και η ομάδα με τον υποβιβασμό της. Η ομάδα μας είναι για μεγαλύτερη κατηγορία και το ξέρει ο κόσμος. Έχει διακαιολογημένα απαιτήσεις από μας. Τώρα βλέπει οτι γίνεται κάτι καλό και ξανά μαζεύεται”.
Για την επόμενη μέρα του Ηροδότου
“Υπάρχει ένας κορμός με ποιότητα και μία διοίκηση με συνέπεια και δίψα. Υπάρχει οικονομική συνέπεια και είναι πάντα δίπλα μας. Όλα είναι άψογα. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και μείς περάσαμε τα δύσκολα.  Πετύχαμε τους στόχους μας.  Θα τεθούν οι στόχοι για την νέα σεζόν και μπορούμετο καλύτερο αφού η ομάδα έχει δυναμική και βγάζει υγεία. Βλέπουμε πως πήγε και ο ΠΟΑ.  Είναι μία πετυχημένη συνταγή που θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε και μεις. Η ομάδα μας λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook