Πετυχημένο το Τουρνουά στις Μοίρες

Που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της Αντιπεριφερειάρχου Βιργινίας Μανασάκη.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23/4/2017 με την συμμετοχή της κατηγορίας γενν. 2002-2003 το 5ο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου της Ακαδημίας της Α. Ε. Μοιρών που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της Αντιπεριφερειάρχου Βιργινίας Μανασάκη.

Ύστερα από πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια τα οποία απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου “Μανώλης Στεφανουδάκης”, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ολυμπιακός Μαλεβιζίου, την 2η ο ΟΦΗ και την 3η ο ΑΟ Τυμπακίου.
Από εκεί και μετά, την 4η θέση κατέλαβε ο Αστερίωνας, την 5η η ΑΕ Μοιρών, την 6η ο ΟΦΗ Πόμπιας (Κόρακας/ΟΦΗ) και την 7η ο Εργοτέλης.

Ακολούθησαν οι απονομές, που έγιναν με την παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΗ κ. Νίκου Τζώρτζογλου και του Αρχιδιαιτητή Γιώργου – Πλούταρχου Κουτεντάκη.

Νίκος Τζώρτζογλου: «Στο στάδιο Μοιρών του χρόνου ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣΗ»

Αμέσως μετά τη λήξη και τις απονομές της τελευταίας ημέρας του 5ου τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου ΑΕ Μοιρών «Βιργινία Μανασάκη», ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου αποχώρησε με την συνοδεία του Μεσαρίτη παράγοντα της Ένωσης κ. Γιώργου – Πλούταρχου Κουτεντάκη και απαντώντας στις παραινέσεις παραγόντων της ΑΕ Μοιρών, έδωσε την υπόσχεση ότι του χρόνου ο τελικός θα διεξαχθεί  στο στάδιο Μανώλης Στεφανουδάκης στις Μοίρες, γεγονός που προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα των παρόντων…

Πηγή: notosportnews.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook