Πλούσιες εμπειρίες για την Ακαδημία του ΟΦΗ στην Στουτγκάρδη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στην 2η μέρα του διεθνούς Τουρνουά.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στην 2η μέρα του διεθνούς  Τουρνουά στη Στουτγκάρδη οι ομάδες Κ14-15 και Κ13 της Ακαδημίας ΟΦΗ.

Όπως και στην 1η ημέρα, έτσι και την 2η η μικτή ομάδα Κ14-Κ15 κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία της, ενώ η ομάδα Κ13 τερμάτισε στην 2η θέση. Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά του ΟΦΗ κέρδισαν ολοκληρωτικά τις εντυπώσεις, όχι μόνο με την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και με την άψογη εικόνα τους ως αποστολή στη Στουτγκάρδη.

Η ομάδα Κ13 μπήκε νωθρά στο πρώτο παιχνίδι και ηττήθηκε 2-0 από την DFB SP Stuttgart ενώ στο δεύτερο ματς ανέβασε την απόδοσή της, επικρατώντας με 2-1 της FSW Weiblingen. Στο τρίτο παιχνίδι έφερε ισοπαλία 0-0 με την SGV Freiberg.

H ομάδα Κ14-Κ15 στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε με την DFB SP Stuttgart και έφερε ισοπαλία 0-0 αλλά έχασε μεγάλες ευκαιρίες, με πρωταγωνιστή του αγώνα τον τερματοφύλακα της γερμανικής ομάδας. Στο δεύτερο παιχνίδι επικράτησε με 4-0 της MTV Stuttgart και έκλεισε με νίκη στο τρίτο ματς με 3-1 επί της Rems. Ο ΟΦΗ ισοβάθμησε με την DFB SP Stuttgart αλλά πήρε την πρωτιά λόγω καλύτερου συντελεστή στα γκολ.

Έτσι με πολλά χαμόγελα και σπουδαίες εμπειρίες, που θα είναι πολύτιμα εφόδια για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον, τα παιδιά του ΟΦΗ επιστρέφουν το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στο Ηράκλειο…

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook