Τζώρτζογλου “Είμαι αισιόδοξος για διεξαγωγη του Τελικού στο Ηράκλειο”

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου υποψήφιο Στάδιο για να τον φιλοξενήσει είναι το Παγκρήτιο.

Το Παγκρήτιο Στάδιο έχει αποφασιστεί από την ΠΔΕ της ΕΠΟ ότι είναι μεταξύ των πέντε υποψήφιων γηπέδων για να φιλοξενήσουν τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γι’ αυτό το λόγο, εκ μέρους της Ομοσπονδίας, αναμένεται σήμερα, Tρίτη 28 Μαρτίου, στο Ηράκλειο ο κ. Δημητρίου προκειμένου να ελέγξει τις εγκαταστάσεις στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2 πριν ξεκινήσει ο Τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, Ηρόδοτος – Ζαρός, ανέφερε γιατο θέμα:

“Δεν υπάρχει θέμα με το σκέπαστρο και για το κλειστό κύκλωμα υπάρχει ήδη συνεργείο στο Στάδιο για να τοποθετηθεί. Η Ομοσπονδια θα αποφασίσει και είμαι αισιόδοξος οτι μπορεί να γίνει στο Ηράκλειο”.

Ενώ για το φιλικό της Εθνικής μας τόνισε: 

“Το Φιλικό θα γίνει στις 7 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στην Εθνική μας του 2004, που μας έβγαλε όλους στον δρόμο και την Ιντερ του 2010. Είναι μία μεγάλη εκδήλωση, ένα τεράστιο πολιτιστικό γεγονός για το Ηράκλειο”.

Για τον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ τόνισε:

“Είναι ευχάριστο το οτι στο γήπεδο βρίσκεται πολύς κόσμος και έχουμε και όρθιους.Όπως έχουμε συνηθίσει περνάμε μηνύματα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook