Αναβλήθηκε ο Τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ!

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΣΗ ο Τελικός που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου στο γήπεδο του Εργοτέλη αναβάλλεται κατόπιν επικοινωνίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, η οποία λόγω της ημέρας (εθνική εορτή, παρελάσεις, εκδηλώσεις) δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του!

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

“Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ανακοινώνει την αναβολή του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΗ ανάμεσα στο Ζαρό και τον Ηρόδοτο, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου στο γήπεδο του Εργοτέλη.

Ο τελικός αναβάλλεται κατόπιν επικοινωνίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, η οποία λόγω της ημέρας (εθνική εορτή, παρελάσεις, εκδηλώσεις) δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να καλύψει με επαρκή αστυνομική δύναμη την διοργάνωση του τελικού, λόγω των αυξημένων μέτρων που ισχύουν την 25η Μαρτίου.

Η ΕΠΣΗ και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Μανόλης Ζερβάκης βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις, προκειμένου να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού. Η οριστική απόφαση για τη νέα ημερομηνία του τελικού θα παρθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Δευτέρα 20 Μαρτίου”.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook