Aφιέρωμα: Ο Δρόμος προς την δόξα…

Το Ηράκλειο πανηγυρίζει την διπλή πρόκριση των Μικτών της ΕΠΣΗ στον Τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, ένα ταξίδι που ξεκίνησε στις 19/10. Γράφει ο Μανώλης Θέμελης.

“Δύο στα δύο” για τις Μικτές, Παίδων και Νέων, της ΕΠΣΗ που θα διεκδικήσουν στις 22 Απριλίου το Κύπελλο, με αντιπάλους την ΕΠΣ Μακεδονίας για τους Παίδες και την ΕΠΣ Σερρών για τους Νέους, με την ευχή να φέρουν και τις δύο κούπες στην πολή μας!

Πάμε να θυμηθούμε πως ξεκίνησε το ωραίο αυτό ταξίδι….

Η 1η αγωνιστική στις 19/10

Καταιγιστική ήταν στην πρεμιέρα απέναντι στο Λασίθι η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ και επικράτησε με σκορ 1-8.

Ο Κουτεντάκης στο 7’ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ ενώ λίγα λεπτά αργότερα η ΕΠΣ Λασιθίου ισοφάρισε με φάουλ του Ψαλιδάκη. Η Μικτή ΕΠΣΗ όμως είχε τον τρόπο να σκοράρει και στο 19’ ο Κουτεντάκης έδωσε ύψος στη μπάλα με τον Καρδουλάκη να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-2. Στο 35’ με προβολή του Ματαλλιωτάκη μετά από σέντρα του Κόκκα σημειώθηκε το 1-3, που ήταν σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Ο Κουτεντάκης στο β’ ημίχρονο συνέχισε να μοιράζει παιχνίδι, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Τσαμπουράκη για το 1-4 στο 47’, όπως και στο Χαλκιαδάκη στο 50’ για το 1-5. Τα υπόλοιπα τρία γκολ μπήκαν στο τελευταίο 10λεπτο. Ο Τσαμαντιώτης το 70’ με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-6. Στο 73’ ο Κουτεντάκης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και ανέβασε το σκορ στο 1-7. Το τελικό 1-8 σημειώθηκε στο 75’ με τον Τσαμαντιώτη μετά από νέα ασίστ του αρχηγού της Μικτής Παίδων.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιάννης Μπασκάκης): Ψιμόπουλος, Νιργιανάκης, Κόκκας (41’ Χαλκιαδάκης), Ματαλλιωτάκης, Σμπώκος, Ζηδιανάκης (62’ Καφούσης), Γαρεφαλάκης (62’ Τσαμαντιώτης), Βασιλάκης (48’ Ανδρουλάκης), Καρδουλάκης, Κουτεντάκης, Τσαμπουράκης (62’ Λιανέρης)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1η)
ΧΑΝΙΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ           1-8
ΛΑΣΙΘΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ           1-8

Εντυπωσιακά ξεκίνησε την πορεία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Ηρακλείου, επικρατώντας με σκορ 0-9 του Λασιθίου σε αναμέτρηση που έγινε στην Κριτσά.

Στο 3’ ο Νοικοκυράκης αξιοποίησε γύρισμα του Χιώτη και έκανε το 0-1 ενώ στο 18’ με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Δολαψάκη έκανε το 0-2. Ο Χιώτης ανατράπηκε εντός περιοχής στο 35’, με τον διαιτητή κ. Σταυρουλάκη να δίνει το πέναλτι και τον Καλαϊτζάκη να ευστοχεί για το 0-3. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 0-4 χάρη σε γκολ του Κουγιουμουτζή με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καλαϊτζάκη.

Με γκολ ξεκίνησε το β’ ημίχρονο, με τον Χιώτη στο 47’ να μπαίνει στην περιοχή και να σημειώνει το 0-5. Στο 55’ και στο 60’ ο Νοικοκυράκης πρόσθεσε άλλα δύο γκολ στο λογαριασμό της ΕΠΣΗ, αλλά και το δικό του, ανεβάζοντας το δείκτη στο 0-7. Τα γκολ συνεχίστηκαν στο 68’ με ατομική προσπάθεια του Χαϊντίνι για το 0-8 ενώ στο επόμενο γκολ ο Νοικοκυράκης ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στον Καλαϊτζάκη για να διαμορφώσει το τελικό 0-9.

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Δημήτρης Τριβιζαδάκης): Κοιλάδης, Δολαψάκης, Κουρίνος (51’ Μακρυγιαννάκης), Ζερβάκης, Κουγιουμουτζής, Αλεξάκης, Χαϊντίνι, Κεφαλογιάννης (58’ Ψαρράς), Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Χιώτης (67’ Στεφανάκης)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1η)
ΧΑΝΙΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ           1-1
ΛΑΣΙΘΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ          0-9

Η 2η αγωνιστική στις 2/11

Την δεύτερη νίκη της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων πήρε η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ κερδίζοντας για την 2η αγωνιστική με 6-1 την Μικτή Ρεθύμνου σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο ΠΟΑ.

Η Μικτή Ηρακλείου σε μια από τις πρώτες της επιθετικές της προσπάθειες άνοιξε το σκορ στο 4’ με τον Καλαϊτζάκη. Στο 11’ έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Πρινιανάκη. Με τον Χιώτη να σκοράρει στο 30’ και τον Νοικοκυράκη στο 32’ διαμορφώθηκε το 3-1 ως σκορ ημιχρόνου. Στο 60’ ο Νοικοκυράκης έκανε το 4-1 και στο 62’ ο Καλαϊτζάκης το 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 87’ ο Χιώτης.

ΝΕΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Γκογκόσης, Τζωρτζάκης (47΄ Ψαρράς), Κουρίνος (64΄ Μακρυγιανάκης), Ζερβάκης, Κουγιουμτζής, Αλεξάκης, Χαϊντίνι, Κεφαλογιάννης (21΄ Στεφανάκης), Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Χιώτης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2η)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΡΕΘΥΜΝΟ   6-1
ΧΑΝΙΑ-ΛΑΣΙΘΙ                   2-0

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ. Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής φιλοξένησε την Μικτή Ρεθύμνου στο γήπεδο ΠΟΑ και επικράτησε με 6-1.  

Ο Τσαμπουράκης, που εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, έκανε στο 19’ το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο β’ ημίχρονο η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ βρήκε με μεγαλύτερη ευκολία το δρόμο προς τα δίχτυα. Με γκολ του Τσαμπουράκη στο 50’ έγινε το 2-0 και γρήγορα στο 53’ ο Χαλκιαδάκης έκανε το 4-0. Το Ρέθυμνο μείωσε στο 58’ με πέναλτι του Τζωρτζινάκη. Στο 60’ ο Ζηδιανάκης διαμόρφωσε το 4-1 και ακολούθησαν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μετά από αντεπίθεση ο Βασιλάκης στο 79’ έκανε το 5-1 και το τελικό 5-1 σημείωσε στο 81’ ο Τσαμπουράκης, γράφοντας και προσωπικό χατ-τρικ.

ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης (63’ Καλαϊτζάκης), Καρδουλάκης, Ματαλλιωτάκης (63’ Γωνιωτάκης), Σμπώκος, Ζηδιανάκης, Χαλκιαδάκης (55’ Τσαμαντιώτης), Ανδρουλάκης (40΄Βασιλάκης), Γαρεφαλάκης (40΄Λιανέρης), Κουτεντάκης, Τσαμπουράκης

Η 3η αγωνιστική στις 23/11

Τη νικηφόρα πορεία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων συνέχισε η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ επικρατώντας στο γήπεδο Σούδας με σκορ 0-4.

Αφού ξεπέρασε το αρχικό άγχος, η Μικτή ΕΠΣΗ απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, σημείωσε τέσσερα γκολ και έχασε ευκαιρίες για περισσότερα. Πλέον βρίσκεται στο +5 από Χανιά και Λασίθι και βρίσκεται πολύ κοντά στο να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο Κρήτης.

Μετά από ωραίο συνδυασμό στο 17’, ο Τσαμπουράκης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ηρακλείου. Από κόρνερ του Καφούση στο 33’, ο Κουτεντάκης με κεφαλιά έκανε το 0-2 ενώ στο 55’ ο αρχηγός της ΕΠΣΗ πάλι με κεφαλιά, αξιοποίησε τη σέντρα του Γαρεφαλάκη και έκανε το 0-3. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσαμαντιώτης έκλεψε τη μπάλα από τους αμυντικούς και την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το τελικό 0-4.

ΜΙΚΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ψιμόπουλος, Σημαιάκης, Καρδουλάκης, Ματαλιωτάκης (74’ Γωνιωτάκης), Σμπώκος, Ζηδιανάκης, Χαλκιαδάκης (70’ Τσαμαντιώτης), Καφούσης (52’ Βασιλάκης), Λιανέρης (52’ Γαρεφαλάκης), Κουτεντάκης (74’ Μακρυδάκης), Τσαμπουράκης.

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η)

Χανιά-Ηράκλειο              0-4

Λασίθι-Ρέθυμνο              4-2

 Ισόπαλη 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ στο γήπεδο Σούδας με αντίπαλο την Μικτή Χανίων, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ηρακλείου με αυτό το αποτέλεσμα να διατηρεί το προβάδισμα στον όμιλο Κρήτης.

Η Μικτή Χανίων προηγήθηκε στο 37’ με κεφαλιά του Παγωνάκη ενώ στο ίδιο διάστημα η Μικτή Ηρακλείου δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Το β’ ημίχρονο είχε πιο γρήγορο ρυθμό και περισσότερες φάσεις. Στο 70’ μετά από φάση διαρκείας ο Καλαϊτζάκης έκανε το 1-1 ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε για δεύτερη φορά στο 76’, δίνοντας προβάδισμα με 1-2 στην ομάδα της ΕΠΣΗ. Τα Χανιά ισοφάρισαν στο 82’ με γκολ του Αρζίδη.

ΜΙΚΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Κοιλάδης, Δολαψάκης, Κουρίνος, Ζερβάκης, Κουγιουμουτζής (63′ Στεφανάκης), Αλεξάκης, Χαϊντίνι, Κεφαλογιάννης (46′ Παπαδάκης), Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Χιώτης (83′ Ψαρράς).

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΝΕΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η)

Χανιά-Ηράκλειο        2-2

Λασίθι-Ρέθυμνο        1-3

Η 4η αγωνιστική στις 30/11

Το απόλυτο νικών διατήρησε η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ, νικώντας στο γήπεδο του ΠΟΑ με 4-1 το Λασίθι για την 4η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Το Λασίθι προηγήθηκε στο σκορ στο 8’ με τον Τρόκα αλλά η απάντηση της Μικτής Ηρακλείου ήταν άμεση, με τον Χαλκιαδάκη να ισοφαρίζει στο επόμενο λεπτό. Το Λασίθι στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στο Ηράκλειο στο α’ ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν τελικά στο 37’ με τον Ματαλλιωτάκη μετά από φάουλ του Κουτεντάκη να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με 2-1.

Πάντως στο β’ ημίχρονο η Μικτή ΕΠΣΗ βρήκε πιο εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στο 48’ σε σέντρα-σουτ του Καρδουλάκη, ο Τσαμπουράκης με τακουνάκι έκανε το 3-1. Ο ίδιος παίκτης, που είχε και δοκάρι, έκανε στο 62’ το 4-1 από πάσα του Τσαμαντιώτη ενώ ακυρωθέν γκολ είχε ο Σημαιάκης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Καρδουλάκης, Ματαλιωτάκης (55΄ Γωνιωτάκης), Σμπώκος, Ζηδιανάκης, Χαλκιαδάκης (50΄ Λιανέρης), Βασιλάκης (65΄Ανδρουλάκης), Γαρεφαλάκης (50΄ Τσαμαντιώτης), Κουτεντάκης (65΄ Καφούσης), Τσαμπουράκης.

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (4η)

Ηράκλειο-Λασίθι        4-1

Χανιά-Ρέθυμνο           4-0

Η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ επικράτησε με σκορ 4-2 σήμερα της Μικτής Λασιθίου σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Το παιχνίδι είχε προσωρινή διακοπή 45 περίπου λεπτών στο 15’ της αναμέτρησης λόγω της καταρρακτώδους βροχής αλλά στη συνέχεια οι ομάδες επανήλθαν και ολοκληρώθηκε κανονικά η αναμέτρηση.

Η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 2’ με τον Καλαϊτζάκη μετά από ενέργεια του Χαϊντίνι. Μάλιστα γρήγορα σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 8’ με τον Χαϊντίνι. Ακολούθησε η προσωρινή διακοπή και όταν οι ομάδες επανήλθαν στον αγώνα, το Λασίθι μείωσε 2-1 με σουτ του Τσολιαρίδη αλλά με το δεύτερο δικό του γκολ λίγο αργότερα ο Χαϊντίνι διαμόρφωσε το 3-1 στο α’ ημίχρονο.

Στο 53΄με ωραίο πλασέ ο Καλαϊτζάκης έκανε το 4-1 και το τελικό 4-2 διαμόρφωσε με εκτέλεση φάουλ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Πάγια, ενώ ο ίδιος έχασε στη συνέχεια τετ-α-τετ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κοιλάδης, Δολαψάκης, Κουρίνος (65΄ Μακρυγιαννάκης), Ζερβάκης, Κουγιουμτζής, Αρχοντάκης (57΄ Στεφανάκης), Χιώτης (51΄ Ψαρράς), Αλεξάκης, Χαϊντίνι, Νοικοκυράκης, Καλαϊτζάκης

 ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΝΕΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (4η)

Ηράκλειο-Λασίθι        4-2

Χανιά-Ρέθυμνο           1-0

Η 5η αγωνιστική στις 21/12

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ επικρατώντας  με 1-7 της Μικτής Ρεθύμνου στο γήπεδο Επισκοπής.

Στο α’ ημίχρονο η Μικτή Νέων του Ηρακλείου ήταν καταιγιστική, με πρωταγωνιστές τους Νοικοκυράκη και Χιώτη βάζοντας πέντε γκολ!

Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 28’ με τον Νοικοκυράκη και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2. Ακολούθησε το 0-3 με τον Χιώτη στο 33’ και ο ίδιος έκανε το 0-4 στο 38’ ενώ το 0-5 σημείωσε με προσωπικό χατ-τρικ και με ωραία κεφαλιά ο Νοικοκυράκης στο 41’.
Στο 53’ ήταν η σειρά του Χιώτη να «γράψει» και εκείνος χατ-τρικ στο ματς κάνοντας το 0-6. Από εκεί και πέρα η Μικτή ΕΠΣΗ έριξε ταχύτητα, με το Ρέθυμνο να μειώνει στο 77’ με τον Παπιομύτογλου και το τελικό 1-7 διαμόρφωσε ο Καλαϊτζάκης λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

ΜΙΚΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Κοιλάδης (59΄ Σηφάκης), Δολαψάκης, Κουρίνος, Ζερβάκης, Μακρυγιαννάκης, Αρχοντάκης (55΄ Μυλωνάκης), Χιώτης, Αλεξάκης, Χαϊντίνι (46΄ Ψαράς), Νοικοκυράκης, Καλαϊτζάκης

 ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΕΠΣ Ρεθύμνου-ΕΠΣ Ηρακλείου  1-7

ΕΠΣ Λασιθίου-ΕΠΣ Χανίων           0-2

Mία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ κατέκτησε τον Παγκρήτιο τίτλο!

Η σπουδαία αυτή διάκριση εξασφαλίστηκε, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ηρακλείου να επικρατεί με 1-4 της Μικτής Παίδων Ρεθύμνου στο γήπεδο Επισκοπής και να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα Κρήτης.

Στο 23’ ο Μπουρνέλης έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους αλλά πριν κλείσει το α΄ημίχρονο με εντυπωσιακό γκολ ο Ζηδιανάκης ισοφάρισε 1-1. Το β’ ημίχρονο ήταν μονόλογος για την ομάδα της ΕΠΣΗ. Με εξαιρετική ενέργεια ο Κουτεντάκης έκανε το 1-2 στο 57’, ακολούθησε νέο γκολ του Ζηδιανάκη στο 69’ για το 1-3 και λίγο αργότερα ο Τσαμπουράκης διαμόρφωσε το 1-4.

ΜΙΚΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Καρδουλάκης (72’ Μακρυδάκης), Ματαλιωτάκης, Σμπώκος, Ζηδιανάκης (72’ Καφούσης), Λιανέρης (41’ Χαλκιαδάκης), Βασιλάκης (59’ Ανδρουλάκης), Τσαμαντιώτης (41’ Γαρεφαλάκης), Κουτεντάκης, Τσαμπουράκης

TO ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΕΠΣ Ρεθύμνου-ΕΠΣ Ηρακλείου  1-4

ΕΠΣ Λασιθίου-ΕΠΣ Χανίων         1-4

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε στις 11/1. Η 6η αγωνιστική

Με το απόλυτο νικών στα έξι παιχνίδια που έδωσε σε Κρητικό έδαφος, η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ έκλεισε τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 5-0 την Μικτή Χανίων.

Στο 25’ ο Ζηδιανάκης ανατράπηκε και δόθηκε πέναλτι, με τον Κουτεντάκη να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Ηρακλείου. Στο 34’ από κάθετη πάσα του Κουτεντάκη, ο Τσαμπουράκης έκανε το 2-0. Με κεφαλιά ο Καφούσης στο 65’ έκανε το 3-0, αξιοποιώντας το φάουλ του Κουτεντάκη. Το 4-0 σημειώθηκε στο 76’ από πάσα του Βασιλάκη και πλασέ του Λιανέρη ενώ στο 77’ ο Κουτεντάκης έδωσε την Τρίτη του ασίστ στο παιχνίδι και ο Γαρεφαλάκης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ψιμόπουλος, Σημαιάκης, Καρδουλάκης, Γωνιωτάκης, Σμπώκος, Ζηδιανάκης (64′ Βασιλάκης), Χαλκιαδάκης (50′ Γαρεφαλάκης), Τσαμαντιώτης (50′ Καφούσης), Ανδρουλάκης (59′ Μακριδάκης), Κουτεντάκης, Τσαμπουράκης (64′ Λιανέρης).

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (6η αγων.)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΧΑΝΙΑ         5 – 0­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­-

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΛΑΣΙΘΙ       3 – 6

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΕΠΣ Ηρακλείου            18

2.ΕΠΣ Χανίων                  10

3.ΕΠΣ Λασιθίου               7

3.ΕΠΣ Ρεθύμνου              0

Με πανηγυρισμούς τίτλου ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ καθώς  επικράτησε με 3-1 της Μικτής Χανίων στο “Μαρτινέγκο” και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης.

Στο 18’ ο Ζολώτας έδωσε προβάδισμα στα Χανιά αλλά στο 25’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Καλαϊτζάκης, το συγκρότημα του Ηρακλείου ισοφάρισε 1-1. Στην επανάληψη με τέρματα των Δολαψάκη στο 54’ και Χαϊντίνι στο 79’ διαμορφώθηκε το τελικό 3-1.

ΝΕΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Κοιλάδης, Δολαψάκης(79’ Μυλωνάκης), Κουρινός, Ζερβάκης, Μακρυγιαννάκης, Αρχοντάκης(70’ Στεφανάκης), Χιώτης(24’ Ψαράς), Αλεξάκης, Χαιντίνι, Νοικοκυράκης, Καλαιτζάκης,

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (6η αγων.)

ΛΑΣΙΘΙ – ΡΕΘΥΜΝΟ       1 – 0

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΧΑΝΙΑ         3 – 1

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΕΠΣ Ηρακλείου             16

2.ΕΠΣ Χανίων                   11

3.ΕΠΣ Ρεθύμνου               4

4.ΕΠΣ Λασιθίου                3

Οι προημιτελικοί έγιναν στις 1/3
Οι δύο αναμετρήσεις που έγιναν στο ΔΑΚ Κορυδαλλού, οι Παίδες επικράτησαν με 4-0 της ΕΠΣ Δωδεκανήσων ενώ οι Νέοι νίκησαν με 4-2 την ΕΠΣ Λέσβου.
Η Μικτή Παίδων πήρε την πρόκριση με 4-0 χάρη σε τρία γκολ του Τίτου Κουτεντάκη και ένα του Μάνου Ανδρουλάκη ενώ οι Νέοι επικράτησαν 4-2, με τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη να σημειώνει δύο γκολ και τους Άγγελο Χιώτη και Άγγελο Χαϊντίνι από ένα.

Οι ημιτελικοί έγιναν στις 15/3
Στα ματς που έγιναν στο ΔΑΚ Κορυδαλλού, οι Παίδες επικράτησαν με 3-2 της ΕΠΣ Εύβοιας ενώ οι Νέοι ξεπέρασαν με 2-1 το εμπόδιο της ΕΠΣ Άρτας.

Δραματική εξέλιξη είχε το παιχνίδι των Παίδων απέναντι στην πολύ μαχητική Εύβοια. Το 1-0 έκανε στο 10’ ο Γαρεφαλάκης και ισοφάρισε σχεδόν αμέσως ο Αντωνάκης. Στο 16’ ο Χαλκιαδάκης ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι, με τον Κουτεντάκη να ευστοχεί και να κάνει το 2-1, σκορ με το οποίο έκλεισε το α’ ημίχρονο. Στο 47’ η Εύβοια ισοφάρισε εκ νέου με τον Αντωνάκη για να έρθει στο 69’ ο Καφούσης με κεφαλιά και να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

Με δύο γκολ του Βαγγέλη Νοικοκυράκη στο 45’ και στο 55’ η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ επικράτησε με 2-1 την ΕΠΣ Άρτας. Η αντίπαλη ομάδα έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, με τον Κοιλάδη να αποκρούει την εκτέλεση του Ραβίνου και στη συνέχεια απέκρουσε και το πλασέ του Μαργώνη, ο οποίος μείωσε λίγο πριν το τέλος σε 2-1 αλλά το Ηράκλειο ήταν καλύτερο και είχε την ψυχή για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook