Έτοιμες για πρόκριση στον Τελικό

Την Τετάρτη στο ΔΑΚ Κορυδαλλού οι Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣΗ αγωνίζονται στους ημιτελικούς.

Η προετοιμασία των Μικτών ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε την Δευτέρα στο γήπεδο του Αλμυρού, εκεί όπου έδωσαν το παρών οι 18άδες των συγκροτημάτων Νέων και Παίδων.

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο ΔΑΚ Κορυδαλλού οι Μικτές αγωνίζονται στους ημιτελικούς, οι Παίδες στις 11:00 με την ΕΠΣ Εύβοιας και οι Νέοι στις 13:30 με την ΕΠΣ Άρτας, με στόχο την πρόκριση στους τελικούς των κατηγοριών τους.

Οι προπονητές Δημήτρης Τριβιζαδάκης και Γιάννης Μπασκάκης, οι ποδοσφαιριστές και η Επιτροπή Μικτών Ομάδων έδωσαν σύνθημα ετοιμότητας προκειμένου οι ομάδες του Ηρακλείου να πετύχουν το στόχο τους!

Στις 20:00 όλοι έχουν δώσει ραντεβού στο λιμάνι Ηρακλείου για την αναχώρηση για Πειραιά ενώ  η αποστολή θα διαμείνει στο ξενοδοχείο LONDON στην Γλυφάδα.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεχτεί από τους Ενωσιακούς προπονητές για τα σημαντικά αυτά παιχνίδια για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο είναι:

Μικτή Νέων

Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Κουρίνος, Ζερβάκης, Κουγιουμουτζής, Τζωρτζάκης (ΟΦΗ ’94), Μακρυγιαννάκης (Κεραυνός), Χαϊντίνι, Αλεξάκης, Στεφανάκης, Παπαδάκης, Δολαψάκης (Κανάρια), Σηφάκης, Ψαράς, Χιώτης (Δόξα), Κεφαλογιάννης (Ολυμπιακός), Κοιλάδης, Αρχοντάκης (Ν.Αλμυρού).

Μικτή Παίδων

Κουτεντάκης, Γαρεφαλάκης, Καφούσης, Σημαιάκης, Σμπώκος, Πακιουφάκης (ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Χαλκιαδάκης, Ματαλλιωτάκης,  Καρδουλάκης (Εργοτέλης), Μακατουνάκης, Ανδρουλάκης, Λιανέρης, Ζηδιανάκης (Λίντο), Βασιλάκης, Γωνιωτάκης (ΠΟΑ), Κόκκας (Ολυμπιακός), Μακρυδάκης (ΑΟΤ).

Αρχηγός αποστολής είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων Βαγγέλης Παπαγγελής ενώ τα συγκροτήματα συνοδεύει σύσσωμη η Επιτροπή με τους κ.κ. Γιώργο Κουτεντάκη, Κώστα Θεοδοσάκη και Θεόφιλο Ασλάνη, όπως και ο φροντιστής και «ψυχή» των Μικτών Ομάδων, Μάρκος Κλουβιδάκης.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook