Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το “6ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου”

Που θα διοργανώσει ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  10-3-2017 στο  Παγκρήτιο Στάδιο η συγκέντρωση στελεχών του Δήμου Ηρακλείου με εκπροσώπους των συλλόγων, αθλητικών κέντρων, διαιτητών και ιατρών για το “6ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου”, που θα διοργανώσει ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός.   

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρδαβάς και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ ,αφού καλωσόρισαν τους εκπροσώπους των ομάδων, αναφέρθηκαν στις προτεραιότητες του  Δήμου για το 2017 και τόνισαν το ιδιαίτερο βάρος που δίνει ο Οργανισμός και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού  στην διοργάνωση τουρνουά για μικρά παιδιά.

Επίσης μεγάλη σημασία για τον Δήμο  έχει η ασφάλεια των μικρών παιδιών που συμμετέχουν, αλλά και η επιτακτική ανάγκη για  συνεχής επιμόρφωση  προπονητών,  διαιτητών  και όλων όσων εμπλέκονται σε τέτοιου είδους τουρνουά.

Ειδικά για το τουρνουά του Παιδικού Ποδοσφαίρου που διοργανώνει εξ’ ολοκλήρου ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ είπε ότι προσφέρει τη δυνατότητα σε 3.5 χιλιάδες  μικρούς αθλητές να συμμετάσχουν  με κυρίαρχο  στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και την ενίσχυση των υψηλών αξιών του αθλητισμού,  όπως η ευγενής άμιλλα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης  και τοποθετήθηκαν ο Νεκτάριος Ανδρεαδάκης  Δημοτικός σύμβουλος  &  μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής  του ΔΟΠΑΦΜΑΗ , όπως και τα υπηρεσιακά στελέχη κ.κ.  Νίκος Τούλης, Γιώργος Γαυγιωτάκης, Βάνα Γαλυφιανάκη και Φωτεινή Κρουσταλάκη .

Την συνάντηση χαιρέτησε και ο κ. Τάσος Μαστορίδης εκπρόσωπος των  διαιτητών.

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος κ. Σωτήρης Συνάνης, παρουσίασε σε βίντεο στιγμιότυπα αγώνων , έκανε απολογισμό για το 2016 , παρουσίασε  τη φετινή   προκήρυξη του τουρνουά και επικεντρώθηκε στις αλλαγές  κανονισμών.  

Τέλος εκφράστηκε η  κοινή πεποίθηση όλων για την επιτυχία του τουρνουά, μια επιτυχία που περνάει από την ασφάλεια όλων των παιδιών και την απόλαυση τους για το παιχνίδι.

Η ηλικία των παιδιών που συμμετέχουν είναι από 5 μέχρι και 15 χρονών .

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
1.Γεννημένοι      τα έτη        2001     αγωνίζονται 11Χ11
2.    «                      «        2002-03     αγωνίζονται 11Χ11
3.    «                      «        2004-05     αγωνίζονται 11Χ11   &    9X9
4.    «                      «        2006-07     αγωνίζονται   9X9     &    8Χ8
5.    «                      «        2008-09     αγωνίζονται   8Χ8
6.    «                      «        2010-11     αγωνίζονται   7Χ7     &    6Χ6

Ακολούθησε διάλογος, με απόψεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους για την καλύτερη διεξαγωγή και λειτουργία του τουρνουά .

Στους υπεύθυνους των ομάδων δόθηκε ντοσιέ με τον απολογισμό του 2016 την προκήρυξη των αγώνων, τη δήλωση – κατάσταση συμμετοχής, ερωτηματολόγιο, το παράβολο συμμετοχής και η τροποποίηση των κανονισμών για τις μικρές ηλικίες για το 2017.

Οι δηλώσεις και οι  καταστάσεις συμμετοχής, θα υποβληθούν σε ημερομηνία που θα
ορίσει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ όπως και η έναρξη των αγώνων.


Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook