Πήρε στα… χαρτιά το ματς με τον Ζαρό ο Ηρόδοτος

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΗ οι ποινές για την ομάδα του Ζαρού που κλήθηκε και σε απολογία για τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα.

Πιο αναλυτικά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ αποφάσισε:

ΖΑΡΟΣ – ΗΡΟΔΟΤΟΣ

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ 

“Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής  της Ε.Π.Σ.Η. με  αριθμό Πρακτικού 25 /07.03.2017 ο αγώνας της 05/03/2017, ΖΑΡΟΣ – ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ο οποίος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ με υπαιτιότητα του Σωματείου ΖΑΡΟΣ, (λόγω μη παρουσίας ιατρού στον αγώνα), ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 0-3  υπέρ του Σωματείου ΗΡΟΔΟΤΟΣ, αφαιρούνται 2 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του Σωματείου ΖΑΡΟΣ του τρέχοντος πρωταθλήματος, καθώς και 2 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετέχει και του επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50€”.

Eπίσης:

ΖΑΡΟΣ  

ΘΕΜΑ: ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 

“Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 14/03/2017 και ώρα 18.30, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, σε  γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος, της 05/03/2017 ΖΑΡΟΣ – ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης”.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook