“Βράζει” για την διαιτησία η ΑΕΚ

Η ομάδα του Κατσαμπά εξέδωσε ανακοίνωση μετά το 2-2 με το Λίντο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ μετά το ματς με το  Λιντο (2-2):

«Από την αρχή της σύστασης του φετινού διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΚατσαμπά, τον Ιούλιο του 2016, είχαμε αποφασίσει να μην ασχοληθούμε καθόλου με την διαιτησία και να κρατήσουμε στάση κατανόησης στο δύσκολο έργο που επιτελούν οι διαιτητές σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Τα πρώτα «σύννεφα» φάνηκαν από τις πρώτες αγωνιστικές, διάφορα στραβό-σφυρίγματα στέρησαν από την ομάδα μας αρκετούς βαθμούς και μας γέμιζαν με εκνευρισμό. Παρόλα αυτά εμείς συνεχίσαμε την ίδια στάση στα πλαίσια της φιλοσοφίας που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα μας. Αυτή η στάση μας μάλλον εκλαμβάνεται από κάποιους σαν αδυναμία.

Σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε, ένας ανεκδιήγητος διαιτητής εν ονόματι Χαραλαμπάκης πίστεψε ότι μπορεί να παίξει με την προσπάθεια των παικτών μας, την δουλεία της διοίκησης και την ψυχολογία των φιλάθλων μας. δεν θα σταθούμε στα διαιτητικά του λάθη, τα οποία όποιος νοήμον άνθρωπος ήταν στο γήπεδο μπορούσε να τα εντοπίσει εύκολα, ούτε μπορούμε να ξέρουμε αν αυτά τα λάθη ήταν από δόλο ή ανικανότητα, θέλουμε όμως να απευθυνθούμε στους άρχοντες του τοπικού ποδοσφαίρου δηλαδή στην ΕΠΣΗ και στον σύνδεσμο διαιτητών Ηρακλείου και να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Η ΑΕΚατσαμπά είναι τεράστιο σωματείο, από τα παλαιότερα στο Ηράκλειο και απαιτεί σεβασμό. Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα παιδάκια που μας στέλνετε να μας σφυρίξουν να μας το πείτε και εμείς θα πάρουμε τα μέτρα μας.

Επειδή απομένουν 9 αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι όποιος διαιτητής περνάει τις πύλες του γηπέδου μας θα πρέπει να ξέρει ότι η ΑΕΚατσαμπά υπήρχε πολύ πριν από αυτόν, απαιτεί δίκαιη αντιμετώπιση και δεν θα ανεχθούμε τίποτα το διαφορετικό.

Όποιος διαιτητής δεν μπορεί να αντέξει την πίεση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και ασχολείται ποιο πολύ με την κερκίδα παρά με την δουλεία του στον αγωνιστικό χώρο καλύτερα να αλλάξει άθλημα και να πάει να διαιτητεύει αγώνες τένις.

Όσον αφορά τους φιλάθλους μας, που ενόχλησαν σήμερα τον διαιτητή, βρισκόμενοι βέβαια στην κερκίδα του γηπέδου, δηλώνουμε ότι αυτοί είναι φίλαθλοι μας, είμαστε περήφανοι για αυτούς  και δεν πρόκειται να τους αλλάξουμε. Αυτοί οι άνθρωποι κρατάνε τόσα χρόνια την ΑΕΚατσαμπά ζωντανή.

Το ΔΣ της Α.Ε.Κατσαμπά».

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook