Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έγινε στην Α.Ε. Καμηλαρίου

Με τον Μιχάλη Φιτσοδασκαλάκη να παίρνει την θέση του Νικήτα Πατεράκη.

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έγινε στην ΑΕ Καμηλαρίου, καθώς τη θέση του Νικήτα Πατεράκη που εκτελούσε μέχρι πρότινος χρέη προπονητή, πήρε ο Μιχάλης Φιτσοδασκαλάκης, με τον πρώτο να παραμένει στην ομάδα με την δεύτερη ιδιότητά του ως ποδοσφαιριστής.

Η παραπάνω αλλαγή στην ομάδα του Καμηλαρίου έγινε πάνω στο σκεπτικό της πρόσφατης συνεργασίας της ακαδημίας του Α.Ο. Τυμπακίου της Πυργιώτισσας και της ΑΕ Καμηλαρίου.

Η εν λόγω συνεργασία σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας ήταν προγραμματισμένη να υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου από την έναρξη της νέας σεζόν, όμως αποφασίστηκε στη σημερινή (Πέμπτη 9-2-17) σύσκεψη που έγινε με τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Νικολιδάκη να ξεκινήσει άμεσα με τον  Μιχάλη Φιτσοδασκαλάκη να αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα ως το τέλος της φετινής περιόδου και να είναι εκείνος που θα συνεχίσει στο πάγκο της και την ερχόμενη σεζόν, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση της συμφωνημένης συνεργασίας βάση του σχεδιασμού που ήδη έχει αποφασιστεί μεταξύ των προαναφερθέντων ομάδων.

Το Δ.Σ. της ΑΕ Καμηλαρίου εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ευχαριστεί τον Νικήτα Πατεράκη για την βοήθειά του, γνωστοποιώντας παράλληλα και την συμφωνία με τον Μιχάλη Φιτσοδασκαλάκη.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Από όλο το Δ.Σ. της ΑΕ Καμηλαρίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Νικήτα Πατεράκη για την βοήθειά του στην ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής. Παράλληλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι ο Μιχάλης Φιτσοδασκαλάκης, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο Νικήτας Πατεράκης, θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ μας».

Πηγή: notosportnews.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook