Οι Κουνάβοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για την διαιτησία

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης τους, για την αναμέτρηση με τον Χείμαρο.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης τους, οι Κουνάβοι εξέφρασαν τα παράπονα αλλά και την ενόχλησης τους για διαιτησία του Ν. Κουρπά στην αναμέτρηση της Κυριακής (05/02) με αντίπαλο το Χείμαρο, όπου οι γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα με 2-3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προβληματισμό και αγανάκτηση προκαλεί στην ομάδα του τόπου μας η συμπεριφορά αλλά και οι διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή Κουρπά, που απ’ ότι καταλαβαίνουμε προσπαθεί να στελεχώσει στους πίνακες του ο ΣΔΠΗ.

Ο εν λόγω διαιτητής κατάφερε και σήμερα να προκαλέσει με τις αποφάσεις του κατά της ομάδας μας (ο προηγούμενος αγώνας που φανέρωσε την ίδια εμπάθεια ήταν το Κουνάβοι – Αγιος Δημήτριος), σε ένα ήρεμο παιχνίδι, αφήνοντας «άφωνη» ακόμα και την ομάδα του Χείμαρου, η οποία απορούσε ΚΑΙΗ ΙΔΙΑ με τις αποφάσεις του κατά των Κουνάβων!

Είμαστε σίγουροι πως ο σύνδεσμος διαιτητών καθώς και η ΕΠΣ Ηρακλείου, οι οποίοι από κοινού καταρτίζονται από άτομα με σοβαρότητα και σκοπός τους είναι να βελτιώνουν την ποιότητα του αγαπημένου μας αθλήματος αλλά και τον πολιτισμό της ευρύτερης περιοχής μας, θα μεριμνήσουν επί του θέματος.

Ο Αθλητικός Όμιλος Κουνάβων πάντοτε πρόθυμος στις απαιτήσεις της κοινωνίας μας, ζητάει απ’ όλους τους αρμόδιους φορείς να αντιμετωπίζουν την ομάδα και την προσπάθεια όλων μας με σεβασμό, αφαιρώντας το «δικαίωμα» της προσβολής του πολιτισμού και της προσωπικότητάς μας από οποιοδήποτε «νεανία» που έρχεται να κάνει chill out στις πλάτες μας».

Πηγή: notosportnews.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook