Κορδονούρης: “Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα”

Η Γορτυς επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο και πλέον μήνες.

Παίζοντας με πάθος και προσηλωμένη στο πλάνο που είχε πριν τον αγώνα, η Γόρτυς επέστρεψε, μετά από δύο και πλέον μήνες, στις νίκες, κερδίζοντας το απόγευμα στο γήπεδο του ΕΓΟΗ την τοπική ομάδα με σκορ 1-0.

Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Κορδονούρης, δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας:

“Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα “παιδιά” και σ’ αυτά που έπαιξαν και σ’ αυτά που δεν έπαιξαν.  Είχαμε πει ότι αρχής γενομένης από σήμερα πρέπει να βγάλουμε την πραγματική μας εικόνα και να δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητες, γιατί νομίζω ότι έχουμε και καλούς παίχτες και μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα.

Δουλέψαμε λοιπόν σκληρά όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτό το παιχνίδι. Και η δουλειά μας αυτή φάνηκε σήμερα όχι μόνο από τη πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που “καιγόταν” για βαθμούς, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι κάναμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, ανάμεσα τους και ένα χαμένο πέναλτι και θα μπορούσε το σκορ να ήταν ακόμα μεγαλύτερο.

Δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου σήμερα και δικαιούμαστε πέρα για πέρα τη νίκη. Συνεχίζουμε κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι με την Χερσόνησο στην έδρα μας, το οποίο για μένα είναι ακόμα πιο σημαντικό από το σημερινό, γιατί προκειμένου να έχει αξία η σημερινή μας νίκη, πρέπει να κερδίσουμε και την επόμενη Κυριακή στην έδρα μας”.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook