Kεφαλούκος και Μωραϊτης στο στούντιο του Αthletic Radio 104.2

Δύο παίκτες από την Ν. Αλικαρνασσού, που αγαπάνε τον Ηρόδοτο και τον νιώθουν ως “σπίτι” τους, ο Λάμπρος Κεφαλούκος και ο Βαγγέλης Μωραϊτης, φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Αthletic Radio 104.2, μιλώντας για όλους και για όλα σε μία ωραία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη.

Ο Ηρόδοτος πάει… τρένο στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ ενώ συνεχίζει και στο Κύπελλο επιβεβαιώνοντας στο γήπεδο τον… χαρακτηρισμό του φαβορί.

Δύο παίκτες από την Ν. Αλικαρνασσού, που αγαπάνε την ομάδα και την νιώθουν ως “σπίτι” τους, επιστρέφοντας σε αυτήν την φετινή χρονιά, ο Λάμπρος Κεφαλούκος και ο Βαγγέλης Μωραϊτης, φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Αthletic Radio 104.2, μιλώντας για όλους και για όλα σε μία ωραία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο παίκτες του Ηροδότου:

Κεφαλούκος Λάμπρος

Για την φετινή πορεία του Ηροδότου

“Φέτος όλο αυτό που έχουμε πετύχει είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Έχουμε αποκτήσει στόφα νικητή. Καθοριστικό ρόλο παίζει η διοίκηση, δεν μας λείπει τίποτα. Έχουμε οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Δεν έχουμε άγχος, υπάρχουν στην ομάδα παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας, με εμπειρία. Έχουμε μία σωστή χημεία.

Για την επιστροφή του στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι

“Ήθελα να έρθω στην ομάδα το καλοκαίρι να την βοηθήσω να βγει κατηγορία. Θέλω να “κλείσω” την καριέρα μου στον Ηρόδοτο. Μέχρι τώρα έχουμε μία πετυχημένη πορεία.

Για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και τα ρεκόρ

“Οτι έρθει καλό είναι. Προχωράμε και στο Κύπελλο. Θέλουμε να ανέβουμε και αυτός είναι ο κύριος στόχος μας. Η ομάδα να φύγει από το τοπικό και από το “τέλμα” που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Αν πάρουμε και τα δύο τρόπαια τότε όλα θα είναι σούπερ.

Τα ρεκόρ είναι για σας. Εμείς δεν τα κοιτάμε αυτά. Μακάρι να κάνουμε κάτι καλό. Το θέμα είναι να ανέβουμε. Θέλουμε να κερδίζουμε, να μην υπάρχει “μουρμούρα”. Τα ρεκόρ δεν μας απασχολούν. Αν έρθουν. Καλώς ας έρθουν”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 και το ματς με τον ΕΓΟΗ (5-0)

“Ο φετινός τρόπος διεξαγωγής της Α1 είναι καλύτερος. Τώρα δεν έχει πλεϊ οφ. Είναι δυνατό πρωτάθλημα αν και έχει πέσει η ποιότητα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς όμως είμαστε θεωρώ ένα επίπεδο πάνω από τις ομάδες.

Δεν θα σταθώ στο 5-0. Ο ΕΓΟΗ ήρθε για να παίξει μπάλα, δεν “κλείστηκε” και έχει νεαρά παιδιά. Αν και είναι χαμηλά στην βαθμολογία είναι ανταγωνιστική ομάδα.

Για το “μυστικό”της επιτυχίας του Ηροδότου

“”Πληρώσαμε” κάποια λάθη του παρελθόντος. Το πάθημα έγινε μάθημα. Η ομάδα δεν έπεσε για αγωνιστικούς λόγους. Έγιναν λάθη. Υπάρχει μία διοίκηση με σταθερότητα. Μας πληρώνει στην ώρα μας. Έχει βάλει τα “θεμέλια” για τα επόμενα χρόνια. Ο Ηρόδοτος έχει δυνατές Ακαδημίες. Έρχονται παίκτες από πίσω. Υπάρχουν λύσεις και βάθος στο ρόστερ. Δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο. Του χρόνου βλέπουμε. Ήδη κοιτάμε την επόμενη σεζόν αλλά και γενικά την επόμενη μέρα της ομάδας.

Έχουμε τέσσερα γήπεδα, εγκαταστάσεις. Υπάρχει οργάνωση. Η διοίκηση είναι δίπλα μας. Υπάρχει οργάνωση και μιλάμε με πράξεις. Έχουμε χαμηλό προφίλ. Θέλω η ομάδα να “μεγαλώνει”. Θέλουμε να την φτάσουμε εκεί που πραγματικά αξίζει”.

Ο Λάμπρος για τον Βαγγέλη

“Ο Βαγγέλης είναι έτοιμος. Έχει αποδείξει την αξία του. Τον θέλαμε και μείς οι παίκτες μαζί μας. Υπάρχουν και άλλα παιδιά από την Ν. Αλικαρνασσό που έχουν εμπειρία, και ξέρουν ποιούς εννοώ, όπου θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην ομάδα.

Για τον προπονητή της ομάδας Λευτέρη Βασιλειάδη

“Ο κ. Βασιλειάδης θέλει να βάλει το “λιθαράκι” του στην ομάδα. Έχει παίξει τον ρόλο του στην ομάδα. Είναι σοβαρός και βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά του. Κάνουμε δυνατές προπονήσεις. Έχει χαμηλό προφίλ. Είναι κοντά μας”.

Για τον ΟΦΗ

“Έχω παίξει στον ΟΦΗ και ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Έχει κόσμο και δυνατή έδρα. Δεν είναι ομάδα Φούτμπολ Λιγκ. Αξίζει κάθε χρόνο να παίζει στην Σούπερ Λιγκ. Δέχεται κάποια “αστεία” γκολ. Η νίκη με τον Αχαρναϊκό ήταν σημαντική και πρέπει να “πατήσει” πάνω σε αυτό το διπλό. Δεν θα αξιολογήσω εγώ το υλικό της ομάδας. Πιστεύω πάντως οτι υπάρχουν ομάδες που έχουν πιο καλό ρόστερ”.

Για τον Εργοτέλη

“Η Γ εθνική είναι μικρή κατηγορία για τον Εργοτέλη. Ήρθε ένας νέος άνθρωπος, ο κ. Βρέντζος, που έστησε μία ομάδα από μηδέν το περασμένο καλόκαίρι. Τώρα τον Γενάρη, ήρθαν 10 και έφυγαν άλλοι 10 παίκτες. Είναι δύσκολο να δέσει έτσι μία ομάδα. Έχει χάσει βαθμούς και δεν εκμεταλλεύεται τις όποιες βαθμολογικές απώλειες τους Ιωνικού. Κάτι φαίνεται βάση αποτελεσμάτων οτι δεν πάει καλά. Ήρθε ο κ. Λαμπράκης και πάλι, που ξέρει την ομάδα και είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να την αλλάξει προς το καλύτερο”.

Για τον ΠΟΑ

“Ο ΠΟΑ είναι άξιος συγχαρητηρίων.Έχει δικά του παιδιά, έχει ρίξει το βάρος στις Ακαδημίες. Πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα. Ο κ. Κρασανάκης έχει πετύχει και μπορεί η ομάδα να πάει ακόμα πιο ψηλά. Η ομάδα αυτή εκπέμπει υγεία”.

Για τον κόσμο του Ηροδότου

“Κόβουμε ελάχιστα εισιτήρια. Δυστυχώς δεν έρχονται οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο. Είμαστε ομάδα τοπικού και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είναι μεταβατική περίοδος, στενοχωριόμαστε που δεν γεμίζει το γήπεδο. Θέλουμε στήριξη τώρα στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε στο γήπεδο και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά. Κάνω μία έκκληση να έρθουν στο γήπεδο και να πανηγυρίσουμε μαζί. Προσπαθούμε και έχουμε γυρίσει την “μαύρη” σελίδα της ομάδας. Ειδικά εμείς οι Αλικαρνασσιώτες ξέρουμε τι σημαίνει ο Ηρόδοτος και πόσο σημαντική είναι η βοήθεια των φιλάθλων μας”.

Για το 2017

“Εύχομαι υγεία, ευτυχία, αγάπη και αλληλεγγύη. Ο κόσμος περνάει δύσκολα. Και για τον Ηρόδοτο εύχομαι τα καλύτερα και να βρεθεί εκεί που αξίζει να βρίσκεται”.

Μωραϊτης Βαγγέλης

Για την επιστροφή του στην ομάδα τον Γενάρη από τον Πανθηραϊκό

“Ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από το “σπίτι” μου. Μου έκανε καλό, ήταν μία εμπειρία για μένα. Είχα κάποια προσωπικά θέματα και δυστυχώς δεν κατάφερα να συνεχίσω εκεί.

Έχω μεγαλώσει στον Ηροδότο. Μου είχαν κάνει κρούση από την ομάδα αν και ήμουν κοντά στον Ερμή Ζωνιανών. “Χάλασε” η μεταγραφή και μετά δεν το σκέφτηκα και πολύ. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια, Ο Ηρόδοτος είναι η οικογενειά μου. Έχει καλό κλίμα,μαθαίνα οτι πηγαίναν όλα καλά και το ζήλευα. Συνεχίζουμε…”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1

“Υπάρχουν καλές ομάδες που μπορούν να μας “κοντράρουν”. Δεν πρέπει να πούμε οτι τέλειωσαν όλα και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Από εμάς εξαρτάται, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Είναι στο “χέρι” μας”. Έχουμε κάνει φυσικά λάθη στα ματς μας αλλά προσπαθούμε να τα διθορθώσουμε.  Κοιτάμε το επόμενο ματς. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με την Χερσόνησο”.

Για το “μυστικό” της επιτυχίας του Ηροδότου

“Το πλεονέκτημά μας είναι οτι έχουμε ένα δυνατό ρόστερ και μεγάλη ιστορία. Υπάρχουν δυνατές Ακαδημίες και πολλοί θα ήθελα να έρθουν στην ομάδα. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα. Αυτό είναι το “κλειδί” της επιτυχίας. Υπάρχει οικονομική συνέπεια. Είμαστε μία οικογένεια”.

Ο Βαγγέλης για τον Λάμπρο

“Μάζευα τις μπάλες για τον Λάμπρο όταν ήμουν μικρός. Μου άρεσε το στιλ του. Είναι δυναμικός και εξαιρετικό παιδί. Πάντα είχαμε καλές σχέσεις. Σε κάθε ματς αποδεικνύει την αξία του”.

Για τον προπονητή της ομάδας Λευτέρη Βασιλειάδη

Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και πριν συνεργαστούμε. Έχει όνειρα, φιλοδοξίες και από την πρώτη στιγμή με “κέρδισε” και κατάλαβα οτι είναι ένας καλός προπονητής. Τώρα συνεργαζόμαστε και είμαι πολύ χαρούμενος.

Για τον ΟΦΗ

“Ο ΟΦΗ είναι μία μεγάλη ομάδα. Με κόσμο, έδρα και ιστορία, Έγιναν κάποια λάθη στο ξεκίνημα. Μακάρι και εύχομαι να ανέβει. Στο… χέρι τους είναι να ανέβει η ομάδα”.

Για τον Εργοτέλη

“Για τον Εργοτέλη, έχει κάνει καλές μεταγραφές αλλά δεν έχει πάρει καλά αποτελέσματα. Τον περίμενα καλύτερο. Τον έχω αντιμετωπίσει σε δύο ματς με τον Πανθηραϊκό και ειδικά στο φιλικό του καλοκαιριού στην Σαντορίνη με είχε απογοητεύσει”.

Για τον ΠΟΑ

“Ο ΠΟΑ είναι ένα καλό παράδειγμα. Έχει ένα βασικό “κορμό”. Δουλεύει στις Ακαδημίες. Κάνει μία καταπληκτική πορεία. Είναι δυνατή ομάδα”.

Για τον κόσμο του Ηροδότου

“Θέλω να αναφερθώ σε όλους τους φιλάθλους μας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα και δυστυχώς δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει να έρθει μαζικά και να μας βοηθήσει περισσότερο”.

Για το 2017

“Την υγεία μας να έχουμε και όλα τα άλλα έρχονται”.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές στοιχηματικές προσφορές

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook