“Σάρωσαν” οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ

Πρωτιές για Παίδες και Νέους στην πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

“6 στα 6” γα την Μικτή Παίδων, πρωτιά και για την Μικτή Νέων ΕΠΣΗ, που επικράτησε με 3-1 της Μικτής Χανίων στο “Μαρτινέγκο”, και αμφότερες απέκτησαν το δικαίωμα να συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με το απόλυτο νικών στα έξι παιχνίδια που έδωσε σε Κρητικό έδαφος, η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ έκλεισε τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 5-0 την Μικτή Χανίων και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο 25’ ο Ζηδιανάκης ανατράπηκε και δόθηκε πέναλτι, με τον Κουτεντάκη να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Ηρακλείου. Στο 34’ από κάθετη πάσα του Κουτεντάκη, ο Τσαμπουράκης έκανε το 2-0. Με κεφαλιά ο Καφούσης στο 65’ έκανε το 3-0, αξιοποιώντας το φάουλ του Κουτεντάκη. Το 4-0 σημειώθηκε στο 76’ από πάσα του Βασιλάκη και πλασέ του Λιανέρη ενώ στο 77’ ο Κουτεντάκης έδωσε την Τρίτη του ασίστ στο παιχνίδι και ο Γαρεφαλάκης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ψιμόπουλος, Σημαιάκης, Καρδουλάκης, Γωνιωτάκης, Ζμπώκος, Ζηδιανάκης (64′ Βασιλάκης), Χαλκιαδάκης (50′ Γαρεφαλάκης), Τσαμαντιώτης (50′ Καφούσης), Ανδρουλάκης (59′ Μακριδάκης), Κουτεντάκης, Τσαμπουράκης (64′ Λιανέρης).

ΠΑΙΔΕΣ ΧΑΝΙΩΝ: Ανωμεριανάκης, Αθανασάκης, Νικολιουδάκης (41′ Μιφτάρι), Ταγιάρι, Μπουρδάκης, Γκολοση, Σελάμης (62′ Φανδριδάκης), Μπερκάκης, Γιακουμάκης, Γύπαρης (52′ Παπαδάκης), Κακαβελάκης (52′ Μαυριδάκης).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (6η αγων.)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΧΑΝΙΑ         5 – 0

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΛΑΣΙΘΙ       3 – 6

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΕΠΣ Ηρακλείου            18

2.ΕΠΣ Χανίων                  10

3.ΕΠΣ Λασιθίου               7

3.ΕΠΣ Ρεθύμνου              0

Με πανηγυρισμούς τίτλου ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ καθώς σήμερα επικράτησε με 3-1 της Μικτής Χανίων στο Μαρτινέγκο και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης, αποκτώντας το δικαίωμα να συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο 18’ ο Ζολώτας έδωσε προβάδισμα στα Χανιά αλλά στο 25’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Καλαϊτζάκης, το συγκρότημα του Ηρακλείου ισοφάρισε 1-1. Στην επανάληψη με τέρματα των Δολαψάκη στο 54’ και Χαϊντίνι στο 79’ διαμορφώθηκε το τελικό 3-1.

ΝΕΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Κοιλάδης, Δολαψάκης(79’ Μυλωνάκης), Κουρινός, Ζερβάκης, Μακρυγιαννάκης, Αρχοντάκης(70’ Στεφανάκης), Χιώτης(24’ Ψαράς), Αλεξάκης, Χαιντίνι, Νοικοκυράκης, Καλαιτζάκης,

ΝΕΟΙ ΧΑΝΙΩΝ: Ιωσ. Γεωργιλαδάκης, Κολομπάκης, Ράπτης, Τριμίντζιος, Παπαδοκωνσταντάκης (71’ Παπαδάκης), Νικολακάκης, Μαστραντωνάκης (55’ Αρτίν), Παγωνάκης, Ζολώτας, Αρζίδης, Ι. Γεωργιλαδάκης (62’ Καλέντζης).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (6η αγων.)

ΛΑΣΙΘΙ – ΡΕΘΥΜΝΟ       1 – 0

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΧΑΝΙΑ         3 – 1

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΕΠΣ Ηρακλείου             16

2.ΕΠΣ Χανίων                   11

3.ΕΠΣ Ρεθύμνου               4

4.ΕΠΣ Λασιθίου                3

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook