Τουρνουά για καλό σκοπό

Στο γήπεδο του Αλμυρού όπου θα μαζευτούν τρόφιμα για την “Κίτρινη Αποστολή”, ενώ ότι χρήματα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στο ίδρυμα “Δικαίωμα στη Ζωή”.

Δείχνοντας την αλληλεγγύη τους, αλλά και το τι πραγματικά σημαίνει αθλητισμός, τέσσερις ομάδες συμμετέχουν σήμερα, Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου σ’ ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό Τουρνουά, μέσα από το οποίο θα μαζευτούν τρόφιμα για την “Κίτρινη Αποστολή”,  ενώ ότι χρήματα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στο ίδρυμα “Δικαίωμα στη Ζωή”

Το τουρνουά διοργανώνουν στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι, η τοπική ομάδα με τον Ελλάνιο Δαίδαλο και θα συμμετέχουν, η Γόρτυνα, ο Αλμυρός, ο Ελλάνιος Δαίδαλος και η Κ20 του ΟΦΗ.

Η σέντρα του Τουρνουά θα γίνει στις 15:00 με τον αγώνα Γόρτυς- Κ20 ΟΦΗ και θα ακολουθήσει το ζευγάρι Αλμυρός-Ελλάνιος Δαίδαλος.

Στον τελικό θα αγωνιστούν οι νικητές των δύο πρώτων ζευγαριών και στο νικητή θα απονεμηθεί το Κύπελλο από τον Ελλάνιο Δαίδαλο προς τιμήν της μνήμης του Ιωάννη Κομνηνού.

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook