Οι Παίδες “καθάρισαν”, οι Νέοι θέλουν ένα ακόμα βήμα

Mία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Mία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ κατέκτησε τον Παγκρήτιο τίτλο!

Η σπουδαία αυτή διάκριση εξασφαλίστηκε σήμερα, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ηρακλείου να επικρατεί με 1-4 της Μικτής Παίδων Ρεθύμνου στο γήπεδο Επισκοπής και να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα Κρήτης. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ επικρατώντας με 1-7 της Μικτής Ρεθύμνου στο γήπεδο Επισκοπής.

Για τους Παίδες απομένει ένα ακόμη ματς επί Κρητικού εδάφους, στις 11 Ιανουαρίου με τα Χανιά εκτός έδρας όμως το μυαλό βρίσκεται όλων στο παιχνίδι που έχει οριστεί για τις 15 Φεβρουαρίου για την β’ φάση με την πρωταθλήτρια Ένωση των νησιών.

Στο ματς της 5ης αγωνιστικής, παρότι η Μικτή Ρεθύμνου προηγήθηκε στο σκορ, η Μικτή Ηρακλείου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και έφτασε στο «διπλό» τίτλου με ανατροπή.

Στο 23’ ο Μπουρνέλης έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους αλλά πριν κλείσει το α΄ημίχρονο με εντυπωσιακό γκολ ο Ζηδιανάκης ισοφάρισε 1-1. Το β’ ημίχρονο ήταν μονόλογος για την ομάδα της ΕΠΣΗ. Με εξαιρετική ενέργεια ο Κουτεντάκης έκανε το 1-2 στο 57’, ακολούθησε νέο γκολ του Ζηδιανάκη στο 69’ για το 1-3 και λίγο αργότερα ο Τσαμπουράκης διαμόρφωσε το 1-4.

ΜΙΚΤΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Μαρινάκης, Δρανδάκης, Γιαννούλης, Γκεοργκίεβιτς, Φραγκιαδάκης, Γερονυμάκης (55΄ Τζουτζουλής),  Καφετζής (55΄ Σπαντιδάκης), Τσιλεδάκης (63΄ Νιολάκης), Μπουρνέλης, Τζωρτζινάκης, Βασιλάκης (78΄ Αποστολάκης)

ΜΙΚΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Καρδουλάκης (72’ Μακρυδάκης), Ματαλιωτάκης, Σμπώκος, Ζηδιανάκης (72’ Καφούσης), Λιανέρης (41’ Χαλκιαδάκης), Βασιλάκης (59’ Ανδρουλάκης), Τσαμαντιώτης (41’ Γαρεφαλάκης), Κουτεντάκης, Τσαμπουράκης

TO ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΕΠΣ Ρεθύμνου-ΕΠΣ Ηρακλείου  1-4

ΕΠΣ Λασιθίου-ΕΠΣ Χανίων         1-4

Η βαθμολογία

1.Ηράκλειο        15

2.Χανιά              10

3.Λασίθι            4

4.Ρέθυμνο          0

Η 6η αγωνιστική

 

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου
Ηράκλειο-Χανιά
Ρέθυμνο-Λασίθι

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ επικρατώντας με 1-7 της Μικτής Ρεθύμνου στο γήπεδο Επισκοπής.

Με αυτή τη νίκη διατήρησε το προβάδισμα στον όμιλο Κρήτης και ο τίτλος θα κριθεί στο εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής, όπου η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται τα Χανιά. Η Μικτή ΕΠΣΗ με νίκη ή ακόμα και με ισοπαλία στο φινάλε θα είναι πρωταθλήτρια.

Στο α’ ημίχρονο η Μικτή Νέων του Ηρακλείου ήταν καταιγιστική, με πρωταγωνιστές τους Νοικοκυράκη και Χιώτη βάζοντας πέντε γκολ!

Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 28’ με τον Νοικοκυράκη και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2. Ακολούθησε το 0-3 με τον Χιώτη στο 33’ και ο ίδιος έκανε το 0-4 στο 38’ ενώ το 0-5 σημείωσε με προσωπικό χατ-τρικ και με ωραία κεφαλιά ο Νοικοκυράκης στο 41’.
Στο 53’ ήταν η σειρά του Χιώτη να «γράψει» και εκείνος χατ-τρικ στο ματς κάνοντας το 0-6. Από εκεί και πέρα η Μικτή ΕΠΣΗ έριξε ταχύτητα, με το Ρέθυμνο να μειώνει στο 77’ με τον Παπιομύτογλου και το τελικό 1-7 διαμόρφωσε ο Καλαϊτζάκης λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

ΜΙΚΤΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Διαμαντάκης, Αποστολάκης, Γαϊτάνης, Ποθουλάκης, Πρινιανάκης, Σωπασής, Τσόλας, Τσακάλι, Λέσι (56’ Ψυχαράκης), Παπιομύτογλου, Θεοδωράκης (54΄ Στεφανάκης)

ΜΙΚΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Κοιλάδης (59΄ Σηφάκης), Δολαψάκης, Κουρίνος, Ζερβάκης, Μακρυγιαννάκης, Αρχοντάκης (55΄ Μυλωνάκης), Χιώτης, Αλεξάκης, Χαϊντίνι (46΄ Ψαράς), Νοικοκυράκης, Καλαϊτζάκης

 

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΕΠΣ Ρεθύμνου-ΕΠΣ Ηρακλείου  1-7

ΕΠΣ Λασιθίου-ΕΠΣ Χανίων           0-2

 

Η βαθμολογία

1.Ηράκλειο         13

2.Χανιά                11

3.Ρέθυμνο          4

4. Λασίθι             0

Η 6η αγωνιστική

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου
Ηράκλειο-Χανιά
Ρέθυμνο-Λασίθι

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook