Η ώρα της πρώτης κούπας!

Σήμερα στις 17.30 Ηρόδοτος και ΠΟΑ θα “μονομαχήσουν” στον Τελικό του Σούπερ Καπ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ώρα του Σούπερ Καπ, έφτασε!

Σήμερα σις 17:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο ο τυπικά γηπεδούχος Κυπελλούχος ΕΠΣΗ, Ηρόδοτος θα αντιμετωπίσει τον φιλοξενούμενο Πρωταθλητή της ΕΠΣΗ, ΠΟΑ για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Στην Θύρα 20 του Παγκρητίου Σταδίου θα εισέλθουν οι φίλαθλοι του Ηροδότου και στην Θύρα 2 οι φίλαθλοι του ΠΟΑ ενώ η Θύρα 1 αναλογεί στους κατόχους προσκλήσεων. Γενική τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ όρισε ως διαιτητή του αγώνα Σούπερ Καπ Ηρόδοτος-ΠΟΑ τον Μανδαλενάκη Ε. με βοηθούς διαιτητές τους Μαυραντωνάκη και Μερκουλίδη και 4ο διαιτητή τον Βασσάκη. Επίσης, παρατηρητές του αγώνα ορίστηκαν οι Νησιωτάκης και Μαυροφοράκης.

Μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του Σούπερ Καπ η ΕΠΣΗ θα πραγματοποιήσει τιμητικές απονομές.

Συγκεκριμένα θα απονείμει το χρυσό παπούτσι στον πρώτο σκόρερ της Α1 Κατηγορίας κατά την περίοδο 2015-16 Άγγελο Καστελιανάκη.

Θα παραλάβουν Κύπελλο Ήθους οι ομάδες Νέοι Εργοτέλη, Δόξα Ηρακλείου, ΟΦΗ ’94 και Κανάρια, καθώς δεν δέχτηκαν κόκκινη κάρτα την περίοδο 2015-16.

Επίσης θα γίνει ειδικής βράβευση της ΕΠΣΗ στους Εθελοντές Σαμαρείτες, οι οποίοι προσφέρουν κοινωνικό έργο στον αθλητισμό με την παρουσία τους στα γήπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook