Ραύκος: Για ότι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα της Α2

Με πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη ταλέντων από την περιοχή του Αγίου Μύρωνα και όχι μόνο θα πορευτεί τη φετινή χρονιά η ομάδα του Ραύκου.

Του Γιώργου Τζανή

Με πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη ταλέντων από την περιοχή του Αγίου Μύρωνα και όχι μόνο θα πορευτεί τη φετινή χρονιά η ομάδα του Ραύκου.

Σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον προπονητή του Ραύκου, Χρήστο Καργιώτη, ο κόουτς της ομάδας του Αγίου Μύρωνα στάθηκε στη σημασία ανάδειξης νέων ταλέντων από την ευρύτερη περιοχή. Ο κύριος Καργιώτης μας ξεκαθάρισε ότι ο αγωνιστικός στόχος της ομάδας θα καθοριστεί με την εξέλιξη του πρωταθλήματος και την πάροδο των πρώτων αγωνιστικών, ενώ τόνισε ότι σημαντικό εμπόδιο για τη φετινή χρονιά αποτελεί η απουσία βασικών γραναζιών από την περυσινή σύνθεση της ομάδας. Στειακάκης, Σταματάκης και Λάμας απουσιάζουν από την προετοιμασία της ομάδας δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στον Ηρακλειώτη τεχνικό.

Επίσης, ο κύριος Καργιώτης τόνισε ότι περιμένει μεταγραφική ενίσχυση, ενώ επεσήμανε ότι στο Ραύκο έχουν τα βλέμματα τους στραμμένα στην ομάδα του Αθλόπολις, από όπου και περιμένουν  μεταγραφική βοήθεια. Όσον αφορά την πρόοδο της προετοιμασίας, ο κόουτς του Ραύκου φάνηκε ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του, τόσο με την εικόνα που δείχνουν καθημερινά στις προπονήσεις, όσο και από τα δείγματα γραφής στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει η ομάδα. Σχετικά με τα επερχόμενα φιλικά παιχνίδια της ομάδας του Αγίου Μύρωνα, μετά το Σαββατιάτικο φιλικό με τον Πήγασο στο γήπεδο της Μινωϊκής στις 3.30 μ.μ, έχει προγραμματιστεί ακόμα ένα με αντίπαλο τον Κεραυνό την προσεχή Τετάρτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook