Νέο Διοικητικό Συμβουλίο στον Ελλάνιο Δαίδαλο

“Είμαστε έτοιμοι για συμμετοχή στα νέα πρωταθλήματα μετά τη λύση του γηπεδικού και μόνο”, δήλωσε ο Στέλιος Κτιστάκης.

Νέο Διοικητικό Συμβουλίο αναδείχθηκε στον Ελλάνιο Δαίδαλο ενώ ο Πρόεδρος της ομάδας, Στέλιος Κτιστάκης με ανάρτηση του στο Facebook, ανέφερε οτι: “Είμαστε έτοιμοι για συμμετοχή στα νέα πρωταθλήματα μετά τη λύση του γηπεδικού και μόνο”.

Πιο αναλυτικά:

«Σήμερα 28/6/16 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του σωματείου μας με τη μεγαλύτερη συμμετοχή μελών στην ιστορία των τελευταίων πέντε ετών. Έγινε απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και αμέσως μετά εκλογές, οι οποίες ανέδειξε το παρακάτω σχήμα.

Πρόεδρος: Κτιστάκης Στέλιος

Αντιπρόεδρος: Μαρής Γιάννης

Γεν. Γραμματές: Κοκαρίδας Αλέξανδρος

Α’ Γενικός Αρχηγός: Καρανταγλής Νίκος

Ταμείας – Β’ Γενικός Αρχηγός: Κοσμπουνάρης Κώστας

Μέλος: Σφακιανάκης Μανώλης

Μέλος: Κοτζαδάκης Μανώλης

Με την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. έγινε γνωστός ο σχεδιασμός που θα ακολουθήσει η ομάδα τη νέα χρονιά στα μέλη, ο οποίος και εγκρίθηκε παμψηφεί».

O Στέλιος Κτιστάκης με ανάρτηση του στο Facebook, ανέφερε

“Με έκπληξη και χαρά είδα τη μεγάλη συμμετοχή των μελών μας παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε την συγκεκριμένη περίοδο ως σωματείο. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν και μου ξαναέδωσαν το χρίσμα για το μέλλον, όποιο κι αν είναι αυτό.

Ενημερώνουμε ότι η ομάδα υλικοτεχνικά είναι πανέτοιμη να καλύψει τις ανάγκες 30 ποδοσφαιριστών με τη σημερινή παραλαβή του υλικού για την επόμενη σεζόν κάτι που υποδηλώνει τον υψηλό προϋπολογισμό που καταθέσαμε σαν νέο Δ.Σ. και αυτό μπορεί να γίνει απόλυτα κατανοητό σαν μέγεθος από τους παίκτες μας βάση των παροχών που γνωρίζουν ότι έχουν ετησίως. Το 80% των ποδοσφαιριστών μας έχουν ανανεώσει για την νέα σεζόν και απομένουν οι επαφές μας με το υπόλοιπο ποσοστό. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών να ενταχθούν στο δυναμικό μας και έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία με τέσσερθις από αυτούς, όπου και εφόσον δηλώσουμε συμμετοχή.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλα αυτά τα παιδιά για την αναγνώριση και εμπιστοσύνη που μας δείχνουν χωρίς να κοιτάζουν κατηγορίες και χρήματα. Είναι πραγματικοί ερασιτέχνες και αυτό από μόνο του μας επιβάλει να τους προσφέρουμε επαγγελματικές παροχές.

Εύχομαι και ελπίζω μετά τις συνομιλίες με μέλη της ΕΠΣΗ και ειδικά με τον πρόεδρο της, να βγει κάτι θετικό βάση των κινήσεων που κάνουν στην εξέλιξη λύσης του γηπεδικού, το οποίο και θα καθορίσει το μέλλον όλων μας. Από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και δηλώνουμε έτοιμοι για συμμετοχή στα νέα πρωταθλήματα μετά τη λύση του γηπεδικού και μόνον».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook