Δεληγιαννάκης: “Αν δεν βγούμε δεν θα είναι και καταστροφή”

Ο προπονητής του Αρη Ρεθύμνου, Μιχάλης Δεληγιαννάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΡεθύμνου αλλά και τα έξι ματς των μπαράζ ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε o Μιχάλης Δεληγιαννάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τα μπαράζ ανόδου
«Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπου παίζουν τέσσερις καλές ομάδες. Δεν έχω απόλυτη εικόνα για τις άλλες τρείς ομάδες αλλά μέχρι τις 15 Μαϊου που ξεκινάνε τα μπαράζ θα τους έχουμε… σκανάρει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και αν βγούμε θα είναι ευχής έργων. Αν δεν βγούμε δεν θα είναι και καταστροφή. Θα προετοιμαστούμε για ένα μίνι πρωτάθλημα όπου θα είναι συναρπαστικό. Σημαντικό ρόλο παίζει το πως θα είναι οι ομάδες σε έξι συνεχόμενα ματς σε λίγες μέρες”.

Για τον Αρη Ρεθύμνου
“Η ομάδα μου έχει χαμηλό μπάτζετ. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα και η ομάδα μας έχει ένα ρόστερ που είναι κράμα παλαιών και νέων. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και αν ανέβουμε τότε αυτοί θα προσπαθήσουν σε δύσκολους καιρούς να ανταπεξέλθουν οικονομικά και να είναι έτοιμοι. Είναι ευκαιρία για την ομάδα να ανέβει αφού ανεβαίνουν δύο ομάδες”.

Για το πως θα κυλήσουν οι μέρες πριν τα μπαράζ
“Θα προσπαθήσουμε να αποφορτιστούμε. Το πρωτάθλημα ήταν ένας μαραθώνιος. Θα κοιτάξουμε να μείνουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα”.

Για τον ίδιο
“Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και έχω αναπτύξει μία τρομερή σχέση με όλους στην ομάδα. Υπάρχει καλή χημεία και το σημαντικό είναι οτι ο Πρόεδρος έχει παίξει μπάλα και γνωρίζει πολλά από το ποδόσφαιρο”.

Για το γηπεδικό πρόβλημα
“Είναι πρόβλημα για μας οτι δεν μας επιτρέπεται να παίξουμε στα Μισίρια. Θα παίξουμε στην Επισκοπή ή κάπου αλλού. Είναι ντισαβαντάζ αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν θα κολλήσουμε εκεί…”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook