Κρασανάκης: “Έχουμε την δίψα να επιστρέψει η ομάδα στην Γ εθνική”

Ο προπονητής του ΠΟΑ, Βασίλης Κρασανάκης, μίλησε στο athleticradio.gr για την προετοιμασία της ομάδας του για τα μπαράζ ανόδου.

Ο ΠΟΑ σε λίγες μέρες παίζει όλη την χρονιά στα μπαράζ ανόδου με αντιπάλους το ΙΝΚΑ, τον Αρη Ρεθ. και τον ΟΦΙ..
Ο στόχος της ομάδας του Ατσαλένιου είναι φυσικά η άνοδος στην Γ εθνική και σε αυτό το κλίμα κυλάνε οι Αγιες μέρες του Πάσχα.
Ο προπονητής της ομάδας του Ατσαλένιου, Βασίλης Κρασανάκης, μίλησε στο athleticradio.gr για την προετοιμασία της ομάδας του και τα μπαράζ ανόδου.
 
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την προετοιμασία
“Μας ενδιαφέρει να είμαστε σε καλή κατάσταση στα μπαράζ. Υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα χωρίς δράση. Τις προηγούμενες  χρονιές οι ομάδες μας πήγαιναν στα μπαράζ κουρασμένες από συνεχόμενα ματς, τώρα όχι μόνο δεν ισχύει αυτό αλλά θα έχουμε να παίξουμε επίσημο ματς καιρό.
Θα είμαστε ξεκούραστοι αλλά θα προσπαθήσουμε να μείνουμε σε αγωνιστική εγρήγορση με δυνατά φιλικά με καλές ομάδες (ΟΦΗ, ΠΑΟΚρουσώνα). Θα εκμεταλλευτούμε το κενό”
.
Για το πόσο δύσκολο είναι να μείνει η ομάδα σε αγωνιστική ετοιμότητα
«Είναι δύσκολο πνευματικά να κρατήσεις την ομάδα όταν υπάρχει ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής αφού σωματικά θα έχουμε καθημερινά σχεδόν προπονήσεις οπότε δεν θα έχουμε θέμα.
Είμαστε όμως όλοι προσηλωμένοι και έχουμε την δίψα να επιστρέψει η ομάδα στην Γ εθνική. Υπάρχει εγρήγορση»
Για το «μυστικό» της επιτυχίας του ΠΟΑ
Το κλίμα στον ΠΟΑ είναι οικογενειακό και υπάρχουν μεγάλοι που βοηθάνε τους μικρούς. Στόχος μας είναι η άνοδος και αν τα καταφέρουμε θα κυνηγήσουμε και την  πρώτη θέση. Η ομάδα μου έχει ποιότητα και αξίζει να ανέβει».
Για το αν παίζει ρόλο το πρόγραμμα
«Το πρόγραμμα της σειράς δεν μας απασχολεί και κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά.
Έχω δει όλες τις ομάδες των μπαράζ και θεωρώ ότι είναι καλές αφού είναι πρωταθλήτριες των νομών τους.
Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα ειδικών καταστάσεων, μικρό και με συνεχόμενα ματς οπότε χρειάζεται προσοχή.
Είναι θέμα μέρας και θέλησης. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εξαρτάται από μας και κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς και όχι οι αντίπαλοί μας.
Το θετικό είναι ότι ανεβαίνουν φέτος δύο ομάδες αλλά αυτό δεν θα πρέπει να γυρίσει μπούμερανγκ, να χαλαρώσεις  και να επαναπαυτείς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook